Лайм

Лайма Вайкуле вперше привезла свій іменний фестиваль до України: чому вибір припав на Одесу

Фестиваль з 5-річною історією вперше пройде в Україні

Латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше за 5-річну історію свого іменного фестивалю LAIMA RENDEZVOUS привезла його до України. Цього року з 8 по 10 серпня він пройде в Одесі за участю більш ніж 30 українських виконавців.

Напередодні фестивалю, Лайма Вайкуле зустрілася з журналістами в одному з п'ятизіркових готелів Києва, де розкрила деякі плани та секрети заходу. В ході конференції у артистки, зокрема, поцікавилися, чому вибір цього року припав саме на Одесу.

Раніше музичний фестиваль Вайкуле протягом п'яти років проходив у Латвії. Як зазначила співачка, їй неодноразово пропонували погостювати з ним в Білорусі чи Казахстані. Але куди краще подібні заходи проходять в курортних містах. Що ж стосується відбору українських артистів, сама Вайкуле відбирала далеко не всіх, довірилася місцевим режисерам.

"Я з усіма не знайома. Мені навіть радісно, що я познайомлюсь з ними", - посміялася вона.

Цього року в LAIMA RENDEZVOUS візьмуть участь артисти з України, Грузії, Білорусі, Латвії, Молдови та Росії. Зокрема, Тіна Кароль, ALEKSEEV, KAZKA, Tomas N'evergreen, Вахтанг Кікабідзе, NK, Арсен Мірзоян, "Лепріконси", Олександр Малінін, Ніно Катамадзе та інші.

Хай MONATIK'а немає в цьому списку, Вайкуле зізналася, що найбільше захоплюється його талантом і називає своїм "улюбленцем". Крім того, вона зазначила, що з нетерпінням чекає зустрічі з Арсеном Мірзояном. На фестивалі він заспіває пісню Раймонда Паулса - близького друга Лайми Вайкуле.

Сама ж співачка пообіцяла безліч сюрпризів для гостей фестивалю. В тому числі, особисто збирається виконати пісню українською мовою, яку готувала спеціально для виступу в Одесі.

  • У середу, 7 серпня, українська естрадна співачка Софія Ротару святкує свій 72 день народження. Пройдіть цікавий тест, в якому необхідно вгадати вік виконавиці за фотографією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами