Лайм

Названо переможців MTV Video Music Awards: дивимося найкращі кліпи 2019 року

Найбільше нагород зібрала Аріана Гранде, серед тріумфаторів - Біллі Айлиш і Lil Nas X

26 серпня в Нью-Джерсі (США) пройшла церемонія нагородження премії MTV Video Music Awards 2019 (VMA). Найбільше номінацій (по десять) отримали поп-співачки Тейлор Свіфт і Аріана Гранде, проте новачки Біллі Айліш і Lil Nas X наблизилися до них впритул: 17-річну Айліш номінували в дев'яти категоріях, а 20-річного репера - в восьми. Розповідаємо, хто з артистів здобув перемогу.

Відео року: Тейлор Свіфт - You Need to Calm Down

Головна щорічна нагорода каналу MTV дісталася відеокліпу Тейлор Свіфт "You Need to Calm Down". У ньому співачка прокидається в містечку, де люди живуть у злагоді незалежно від сексуальної орієнтації. І хоча поселення оточують люті гомофоби, Свіфт і її друзі спокійно відпочивають, загоряють, роблять макіяж і проводять конкурс краси.

Артист року: Аріана Гранде

Аріана Гранде отримала нагороду "Артист року", але не змогла відвідати церемонію нагородження через європейське турне. На MTV VMA 2019 співачка обійшла Карді Бі, Біллі Айліш, Холзен, Шона Мендеса і групу Jonas Brothers.

Пісня року: Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road (Remix)

291 мільйон переглядів, 8,3 мільйона лайків, хвацький ковбойський сюжет і титул "Кращої пісні-2019" - чудовий привід (ще раз) почути хіт 20-річного репера Lil Nas X.

Кращий дебют: Біллі Айліш

У серпні пісня Біллі Айліш "Bad Guy" посіла перше місце в американському чарті Billboard Hot 100, скинувши з п'єдесталу хіт репера Lil Nas X. Тепер до списку досягнень 17-річної співачки додалося звання "Кращого дебютанта".

Краща спільна робота: Shawn Mendes & Camila Cabello - Señorita

Романтичне музичне відео Мендеса і Кабельо не залишилося для журі непоміченим. Зняте в сонячному Лос-Анджелесі, воно демонструє ніжності дуету в готельному номері, в їдальні, де працює персонаж Кабельо, а також на вечірці.

Краще поп-відео: Jonas Brothers - Sucker

Відеокліп поп-групи вперше продемонстрував братів разом із супутницями життя: дружиною Кевіна Даніель, дружиною Ніка Пріянкою Чопра і дружиною Джо Софі Тернер. Він був знятий в Хартфордширі в будинку маркіза Солсбері, де виросла королева Єлизавета I, а також показав коргі, які є улюбленою породою королеви Єлизавети II.

Краще хіп-хоп-відео: Cardi B - Money

В стильному і сексуальному кліпі ви побачите танцівницю, що обертається на невидимому пілоні, групу жінок з оголеними грудьми, голу Карди Бі, що грає на фортепіано, а також безліч її розкішних і провокаційних образів. Буде гаряче!

Найкраще R & B-відео: Normani ft. 6lack - Waves

По-справжньому космічне відео демонструє співачку Нормані на пустельній планеті в супроводі танцюристів. 6LACK з'являється на поверхні Місяця, обіймаючи Нормані в оточенні падаючих зірок.

Найкраще K-Pop-відео: BTS ft. Halsey - Boy With Luv

Найпопулярніша група Південної Кореї в супроводі американської співачки Halsey хвацько танцює на тлі яскравих декорацій. Справжнє свято для очей!

Найкраще латинське відео: ROSALÍA & J Balvin ft. El Guincho - Con Altura

Неабиякі пристрасті і бурхлива вечірка на борту приватного рейсу іспанської фламенко-поп-співачки Розалії - короткий, але найточніший синопсис кліпу-переможця латинської номінації.

Краще танцювальне відео: The Chainsmokers, Bebe Rexha - Call You Mine

Відео, записане в зворотному порядку, показує, як поп-співачка Bebe Rexha в образі фатальної жінки замишляє і здійснює вбивство улюбленого танцювального поп-дуету The Chainsmokers.

Краще рок-відео: Panic! At The Disco - High Hopes

У музичному відео, що набрало понад 355 мільйонів переглядів на YouTube, вокаліст групи Panic! At The Disco Брендон Урі підіймається по скляному хмарочосу, а натовп людей знімає його на відео і з трепетом спостерігає за тим, що відбувається.

Краща режисура: Ariana Grande - thank you, next

У барвистому кліпі Аріани Гранде зібрався цілий натовп популярних американських YouTube-блогерів. У сценах, які копіюють старі романтичні комедії, вони грають школярів і друзів зірки.

Кращий монтаж: Біллі Айліш - Bad Guy

Все, що потрібно знати про пісню і кліп Біллі Айлиш - "Bad Guy", ми зібрали в цьому матеріалі. Тепер на рахунку "Поганого хлопця" - нагорода за кращий монтаж. Радіємо за Біллі!

Краща робота художника-постановника: Ariana Grande - 7 rings

Дівоча вечірка в рожевих кольорах, танці, ігристе вино і спокусливі пози принесли Аріани Гранде ще одну нагороду MTV. До слова, на YouTube відео подивилися більше 541 мільйонів разів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами