Лайм

Ведуча "Руйнівників легенд" загинула, намагаючись встановити новий рекорд швидкості

Гонщиці Джессі Комбс було 39 років

Гонщиця і ведуча телепередачі "Руйнівники легенд" Джессі Комбс загинула, намагаючись побити свій власний рекорд швидкості на реактивному автомобілі. Їй було 39 років.

"Члени команди Discovery і журналу MotorTrend глибоко засмучені звісткою про трагічну смерть Джессі Комбс, - сказав представник Discovery в своїй заяві виданню Variety. - Вона була другом і колегою, іконою в своїй галузі і незаперечною силою, яка залишила незгладимий слід в автомобільному світі. Ми співчуваємо її сім'ї та близьким".

Комбс отримала звання "найшвидшої жінки на чотирьох колесах" після того, як в 2013 році розігналася до 640 км/год на автомобілі з реактивним двигуном North American Eagle Supersonic Speed Challenger. Перед автокатастрофою зі смертельними наслідками вона націлилася на 996 км/год. Трагедія сталася на дні сухого озера в пустелі Альворд, штат Орегон.

За три дні до інциденту Комбс опублікувала в Instagram фотографію, написавши: "Може здатися трохи божевільним - йти прямо на лінію вогню ... той, хто бажає, той досягає всього. Люди кажуть, що я божевільна, а я кажу спасибі!"

Джессі Комбс була однією з ведучих "Руйнівників легенд", приєднавшись до команди в 2009 році. Вона замінила Кері Байрон, яка ненадовго покинула шоу, щоб народити першу дитину. У 2014 році Комбс стала першою жінкою, яка взяла участь в гонці Ultra4.

  • Відомий композитор Джонатан Голдштейн розбився в авіакатастрофі: разом з ним загинули його дружина і маленька дочка.
  • Актор і художній керівник "Дизель шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав в ДТП, що забрала життя Марини Поплавської, розповів про перші успіхи реабілітації.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами