Лайм

У США "штурмують" Зону 51: дивіться головні новини, фото, меми та онлайн-трансляцію

У мережі пильно стежать за наймасштабнішим флешмобом

У п'ятницю, 20 вересня, в американське місто Рейчел (штат Невада), який розташований неподалік так званої Зони 51, секретної бази Військово-повітряних сил США, почали з'їжджатися учасники флешмобу з її "звільнення".

За легендою, саме в стінах Зони 51 уряд ховає збиті НЛО та проводить досліди над прибульцями. І якщо спочатку тема масового штурму секретної локації з'явилася в соціальних мережах як жарт, то вже до літа вона переросла в реальне захід, брати участь в якому зголосилися понад 2 млн осіб. Його учасники мають намір увірватися на базу з метою раз і назавжди зруйнувати міфи про інопланетян. The Lime стежить за ходом акції та публікує головні новини, фото, відео та меми з Невади.

Як пише сьогодні Las Vegas Review Journal, близько 200 осіб вже прибули на місце проведення "штурму" і зайнялися облаштуванням наметового містечка. У ньому встановили біотуалети і обладнали зони відпочинку. Свої патрулі виставила поліція, чергують медики та пожежники.

Судячи з усього, прибуття основної маси учасників очікується пізніше, так як на даний момент вони знаходиться в Лас-Вегасі, де організатори флешмобу також проводять триденний музичний фестиваль Alienstock 2019.

У мережі з'явилися перші відео та фото з Невади. У тому числі й онлайн-трансляція подій неподалік від Зони 51. Під'їзди до бази охороняються озброєними людьми.

Раніше також стало відомо, що на заявлений період проведення заходу Федеральне управління цивільної авіації США закрило повітряний простір над базою Зона 51. Польоти заборонені будь-якій авіації, в тому числі цивільним дронам та коптерам. Подейкують, військові на базі теж переведені у бойовий режим.

При цьому існують і такі думки, що із заявлених двох з гаком мільйонів "штурмувати" Зону 51 приїде лише мала частина. Але й вони навряд чи зважаться наблизитися до бази, так як знають, що вона охороняється озброєними військовими.

До того ж на сайті Міністерства юстиції теж попередили, що будь-кому, хто спробує проникнути на військову базу, загрожує штраф у розмірі $500 або в'язниця.

Штурм Зони 51 став темою для появи безлічі мемів та жартів. Поки учасники флешмобу не вживають ніяких рішучих дій, пропонуємо поглянути на кращі з них.

gallery / 2153

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами