Лайм

13 випуск "Танців з зірками": хто пройшов до суперфіналу і буде битися за кубок

Вже за тиждень на проекті відбудеться грандіозний фінал і ми дізнаємося ім'я переможця

17.11.19 в ефірі каналу "1+1" пройшов 13 випуск шоу Танці з зірками-2019, який став півфіналом. За квиток до фіналу цього вечора змагалися чотири пари-учасниці, та одна з них за підсумками ефіру традиційно покинула проект. До наступного етапу програми не пройшли Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова.

Таким чином вже за тиждень на Танцях з зірками-2019 за кубок позмагаються Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина та Женя Кот, а також Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. Ми простежили за ходом випуску та розповідаємо, як цього вечора танцювали фаворити та аутсайдери проекту.

Протистояння Анни Різатдінової та Ксенії Мішиної

Про протистояння гімнастки Анни Різатдінової та актриси Ксенії Мішиної судді та глядачі проекту говорять вже не перший тиждень. Головні суперниці вже вкотре показують відмінні результати і, судячи з усього, поступатися одна одній не збираються. Цієї неділі всі учасники Танців з зірками-2019 виступили з двома номерами - парним танцем і виступом з одним з членів журі.

Для парного танцю Анна Різатдінова та Олександр Прохоров обрали ритмічний джайв, яким викликали овації глядачів та суддів. Останні оцінили виступ пари-фаворитки у 39 балів з 40 можливих.

Другий парі-фаворитці, Ксенії Мішиній та Жені Коту, довелося докласти зусиль, щоб здивувати суддів не менше, ось тільки цього разу пристрасним пасадоблем. І партнерам це вдалося. Глядачі оцінили їх танець гучними оплесками, а судді - також 39 балами.

Яким був останній танець Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової

Український телеведучий Володимир Остапчук та переможниця минулого сезону Ілона Гвоздьова цієї неділі вийшли на паркет із запальним ча-ча-ча. Незважаючи на доволі високі оцінки суддів (34 бали з 40 можливих), партнери опинилися в зоні ризику, де поступилися місцем Вікторії Булітко та Дмитру Дікусару.

Нагадаємо, в останню неділю місяця, 24 листопада, на шоу Танці з зірками-2019 відбудеться фінал, за підсумками якого в прямому ефірі судді та телеглядачі виберуть переможця поточного сезону. Слідкуйте за подробицями шоу також на сторінках The Lime.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами