Лайм

Ведуча Х-фактора несподівано заспівала в прямому ефірі шоу: відео

Даша Трегубова змогла здивувати шанувальників проекту

Даша Трегубова успішно проявила себе у ролі ведучої вокального талант-шоу "Х-фактор-10", а тепер публіка змогла оцінити і вокальні дані артистки, які вона продемонструвала в третьому прямому ефірі проекту.

Телеведуча традиційно відкрила концерт, який був присвячений кінохітам. Однак її поява на сцені викликала здивування у прихильників вокального шоу.

Даша вийшла до глядачів в образі кінозірки і почала співати. На ній була розкішна блискуча сукня з екстремальним декольте, що підкреслює її груди. Потім до неї приєдналися шість учасників "Х-фактору". Разом вони виконали пісню Million dreams з фільму The Greatest Showman.

У коментарі під роликом почалося бурхливе обговорення номера. Багато оцінили вокал Даші, а також похвалили постановників за видовищне шоу.

"Ще ніколи ведучі не співали! Це супер!", "Яка ведуча крута, молодець", "Даша заспівала, це супер", "Все ясно, ведуча співає краще за всіх! Нехай її і оголосять переможницею", "Спасибі за таке диво! Дашенька була дуже до місця. Магія! ", - пишуть користувачі мережі.

  • У 13 випуску "Х-фактора 10" розігралася неабияка драма: одна з фавориток вокального шоу, 32-річна Анна Іваниця розповіла, що чоловік не підтримує її бажання стати співачкою, не цікавиться успіхами і не дивиться прямі ефіри.
  • Андрій Данилко, який оголосив, що покидає шоу "Х-фактор", повернувся в крісло судді. Артист зізнався, що йому соромно за свої дії.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами