Лайм

Х-фактор 10: як пройшов третій прямий ефір і хто потрапив у фінал шоу

Дізнайтеся, кому з учасників пощастило дійти до фіналу

У суботу, 14 грудня, телеканал СТБ показав третій прямий ефір вокального шоу "Х-фактор 10", в ході якого визначилася четвірка фіналістів.

У цьому випуску учасники виконали по дві пісні. Одна з них - кінохіт, а друга - та, яка, на думку вокаліста, дасть йому путівку в фінал. Як пройшов 14 випуск "Х-фактора 10" і хто покинув талант-шоу за крок до фіналу - дізнайтеся в нашому матеріалі.

Відкрив прямий ефір Антон Вельбой, підопічний Насті Каменських. Учасник виконав хіт з кінофільму "Формула любові" - "Уно моменто". Виступ сподобався майже всім суддям, окрім Олі Полякової. У співачки були претензії до вокалу. Наставниця хлопця похвалила його за виступ, а також зізналася, що пишається ним.

Другою на сцену з піснею Mamma mia гурту ABBA вийшла учасниця з команди Ігоря Кондратюка Маша Стопник. Насті Каменських не вистачило "жару", але в цілому виступ сподобався. Оля Полякова заявила, що дівчина дуже скута на сцені. "Ти дуже красива, талановита, у тебе дуже гарна фігура, ти добре співаєш, і я хочу, щоб ти все це видавала", - сказала суддя.

Наступним перед суддями з'явився гурт Romax. Музиканти вибрали пісню Кузьми Скрябіна "Мовчати", яку він виконував в дуеті з Іриною Білик. "Було дуже атмосферно, мурашки були в одному місці, тому що особливо ставлюся до цієї пісні", - сказав Кондратюк.

"Мені сподобалося, що ви відкрилися по-новому сьогодні, - промовила Каменських. - Це був класний хіт для наших глядачів, тому що ми ж вас бачимо і знаємо, які ви класні і вибухові. І тепер глядачі змогли побачити вас з іншого боку. Це класно, коли артисти різні".

Наступною доводила, що гідна фіналу Анна Іваниця. Учасниця з ефектною зовнішністю виконала пісню з кінофільму "Бриллиантовая рука" - "Помоги мне". Під час номера дівчина спокушала свого конкурента по шоу Георгія Колдуна.

"Це було офігенно, ти заспівала дуже круто, чисто, браво! - захопилася Каменських. - Мені спочатку здалося, що ти співаєш під фонограму". Похвалили учасницю і інші зіркові наставники.

Еліна Іващенко з команди Ігоря Кондратюка вийшла на сцену п'ятою. 17-річна учасниця підкорювала публіку хітом I will always love you культової співачки Уїтні Х'юстон. Наставник конкурсантки аплодував стоячи.

"Ти так володієш голосом, я просто в шоці. Ти дуже крута професійна співачка. У тебе є все, щоб перемогти", - похвалила дівчину Оля Полякова. А у Насті Каменських виконання Еліни викликало мурашки.

Улюбленець Олі Полякової Георгій Колдун підготував для третього прямого ефіру хіт гурту Queen - Do not stop me now. Учасник влаштував на сцені "Х-фактора" видовищне шоу з перевдяганням і яскравою підтанцьовкою. "Ви так начаклували, що знову було круто", - сказала Каменських. А ось Андрію Данилку не вистачило драйву.

Другу частину прямого ефіру відкрила учасниця категорії "Дівчата" Марія Стопник. Дівчина виконала пісню гурту The Hardkiss - "Коханці". Полякова і Каменських в один голос заявили, що Маші потрібно відкриватися. "Треба працювати з психологами, може щось читати, - порадила Оля. - Тому що в тебе є все, щоб показати талант світу. Тобі заважає тільки голова, відключай її тут". "Діставай вже свій Х фактор", - додала Настя.

Гурт Romax для другого виступу вибрав трек гурту "Антитіла" - "Буду-вуду". Публіка в залі прийняла колектив бурхливими оваціями, похвалили хлопців і зіркові наставники. "Ви такими не були ніколи", - зауважив Данилко.

Наступною учасника своєї команди представила Оля Полякова. Анна Іваниця з'явилася на сцені з піснею Софії Ротару "Одна калина". Під час виступу всі судді танцювали, а сама виконавиця попрямувала в зал для глядачів. Настя Каменських подякувала наставницю вокалістки за вибір пісні, а також похвалила Анну за талант.

Фаворитка 10 сезону Еліна Іващенко емоційно виконала хіт Тіни Кароль - "Више облаков". Зал скандував "Браво!" і "Молодець!". Настя Каменських заявила, що навіть якщо Еліна не переможе в шоу, у неї є всі шанси потрапити на велику сцену.

Антон Вельбой запалив глядачів в залі піснею "Ненавижу" Івана Дорна. Після виступу учасник заявив, що дуже хоче потрапити у фінал і попросив публіку підтримати його. Цю пісню для Антона вибрав Данилко, наставник іншої категорії. "У нас було три пісні, - розповів Андрій. - Я бачив Антона в іншій пісні, але мені здалося, що в пісні "Ненавижу" він був більш підготовлений. І так як було мало часу - це було краще".

Закрив третій прямий ефір учасник категорії "Старші" Георгій Колдун. Вокаліст з'явився на сцені разом зі своєю наставницею. Конкурсант чуттєво виконав хіт All of me під акомпанемент Олі Полякової.

За підсумками глядацького голосування у фінал пройшли: Георгій Колдун, Антон Вельбой і Еліна Іващенко. Найменше голосів набрала Анна Іваниця, вона тут же покинула проект.

А гурт Romax і Маша Стопник виконали "пісню за життя". Зіркові наставники віддали перевагу учасниці категорії "Дівчата" Марії Стопник.

Таким чином, фіналістами 10 сезону вокального шоу "Х-фактор" стали: Георгій Колдун, Антон Вельбой, Еліна Іващенко і Марія Стопник.

  • Даша Трегубова успішно проявила себе у ролі ведучої вокального талант-шоу "Х-фактор-10", а тепер публіка змогла оцінити і вокальні дані артистки, які вона продемонструвала в третьому прямому ефірі проекту.
  • Тим, хто пропустив 13-й випуск "Х-фактора 10", варто побачити його самі цікаві виступи. У другому прямому ефірі шоу покинули 2 учасники.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами