Лайм

Х-фактор 10: як пройшов фінал шоу і хто виступить в суперфіналі

Телеглядачі обрали двох учасників, які позмагаються за перемогу в суперфіналі шоу

21 грудня на СТБ вийшов фінал "Х-фактора 10". В найважливішій співочій битві вокального шоу зустрілися Маша Стопник, Еліна Іващенко, Георгій Колдун і Антон Вельбой. Телеглядачі обрали між них двох суперфіналістів, які позмагаються за перемогу 28 грудня.

Учасникам потрібно було виконати три завдання: заново заспівати кастингову пісню, виступити дуетом із запрошеною зіркою і представити оригінальну авторську пісню. Найбільше голосів набрали Еліна Іващенко та Георгій Колдун, і ось чому.

Першою на сцену вийшла Марія Стопник в костюмі і краватці-метелику. Дівчина запально виконала пісню диско-групи KC and the Sunshine Band "Boogie Shoes". Судді проекту похвалили вокал, танцювальний номер, впевненість і харизму 21-річної учасниці.

Виступ 19-річного Антона Вельбоя відзначився незвичайною постановкою. Учасник під'їхав до павільйону на авто, почав співати прямо на вулиці, станцював за лаштунками, пограв на барабанах, і лише під кінець пісні Монатіка "Увліут" з'явився на сцені. Кондратюк назвав юнака готовим артистом, а Данилко зізнався, що 10 сезон "Х-фактора" асоціюється саме з ним.

На першому кастингу "Х-фактора" Георгій Колдун виконав пісню Bon Jovi "Livin 'on a Prayer", і в фіналі представив її нову інтерпретацію зі спокійним акустичним початком і запальним фіналом. Судді похвалили екстремальний номер на рухомій платформі, а Оля Полякова вкотре нагадала, що українській сцені "потрібні мужики" в особі 43-річного Колдуна.

"Якщо вона таке робить в 17 років, що вона буде робити в 30? Боже, вона вижене нас з шоу-бізнесу, - сказала Оля Полякова про Еліну Іващенко. - Ця дитина поцілована Богом". Дівчина продемонструвала сильний вокал, виконавши пісню Демі Ловато "Stone Cold". Після її виступу Настя Каменських зізналася, що саме Еліна стала для неї мотиватором не пропускати уроки вокалу.

У другому раунді Х-фактора 10 Антон Вельбой заспівав із Сергієм Бабкіним пісню "Дихай повільно". Артисти з'явилися на сцені босоніж і акомпанували один одному на гітарі та укулеле.

Справжньою несподіванкою фіналу "Х-фактора 10" став дует Георгія Колдуна і його наставниці Олі Полякової. "Я могла до нього запросити тільки найкращу співачку, і запросила себе", - пояснила Полякова. Пара виконала хіт Леді Гаги і Бредлі Купера "Shallow", який отримав "Оскар" за кращу пісню 2018 року.

Еліні Іващенко в другому конкурсі фіналу дістався номер з Олегом Винником. Дует виконав пісню "Мати каже правду". Учасниця "Х-фактора" в ніжній сукні-вишиванці та її зірковий помічник зірвали овації залу і викликали сльози у Ігоря Кондратюка.

Марія Стопник вважає, що з дуетом їй дуже пощастило. Разом із Максом Барських вона чуттєво заспівала пісню "Февраль".

Конкурс оригінальних пісень почав Антон Вельбой з піснею "Вітер". "З авторською піснею виходити у фінал - ризик. Вона не форматна, це не хіт, - вважає учасник. - Але я готую людей до нових пісень, до Вельбоя, який може роздати добра".

Еліна Іващенко представила власну пісню "Get Up", яку збирається виконати на національному відборі на Євробачення-2020. Кондратюк вважає, що після перемоги Джамали таких сильних пісень українські конкурсанти Євробачення ще не представляли.

Білорус Георгій Колдун зізнався, що не дивлячись на посмішки і дружбу, кожен учасник в душі сподівається перемогти. Він представив авторську пісню "Видихай", вперше заспівавши українською мовою. Записувати її Георгію довелося вночі, але результат дуже сподобався суддям і глядачам.

Пісня Марії Стопник "Не моя зима" знайшлася у продюсера шоу "Х-фактора": разом з Кондратюком вони вирішили, що вона дуже підходить рудоволосій учасниці. Думка Насті Каменських була протилежною: суддя вважає, що дівчині потрібен інший репертуар.

Оскільки в фіналі шоу судді не голосували, суперфіналістів "Х-фактору 10" обрали глядачі. Більше за все голосів отримали Еліна Іващенко та Георгій Колдун. Їх ми побачиму в заключному випуску 28 грудня.

  • Ведуча "Х-фактора" несподівано заспівала в прямому ефірі шоу. Даша Трегубова змогла здивувати шанувальників проекту.
  • Якщо ви пропустили минулий випуск "Х-фактора", ми підготували огляд його найголовніших моментів. Дізнайтеся, як проходило голосування за фіналістів шоу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Х-Фактор 10

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами