Лайм

Ілон Маск станцював на заході Tesla, і цей номер нагадує нас на корпоративах

Треба ж, як перші поставки Tesla до Китаю надихнули бізнесмена...

Користувачі соцмереж поширюють кумедне відео, героєм якого став глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск (ніколи такого не було, і ось знову). На офіційному заході на честь перших поставок електрокарів до Китаю бізнесмен вийшов з промовою, але раптом пустився в танок. І, схоже, це новий мем, здатний потягатися навіть з курінням марихуани в студії радіостанції.

Примітно, що під час свого виступу на сцені, Маск повідомив кілька важливих новин. Наприклад, про свої наміри і далі інвестувати у виробництво автомобілів у Китаї, і про те, що в майбутньому він планує відкрити в країні інженерно-технічний центр. Але глядачам і гостям заходу куди більше запам'ятався саме танок.

Почувши ритмічну мелодію, Маск почав танцювати, знявши з себе піджак. Відео з танцюючим бізнесменом з'явилися в YouTube і Twitter. Ну як цим не поділитися?

"Батя, що тут скажеш", "Блін, це ж я на корпоративі", "Маск, я так дивлюся, так само вправний у танцях, як і я. Це заспокоює", "О, так я танцюю не як ідіот, виявляється, а як Ілон Маск ", - сміються в коментарях. З подібними жартами різні епізоди ролика розійшлися мережею, дуже потішивши любителів мемів.

  • Раніше пікап Tesla Cybertruck зняли в новому кліпі Тревіса Скотта. Глядачі дуже чекали репчика від самого Ілона Маска, але на жаль...
  • Читайте таже на theLime, як Ілон Маск показався на вулицях Лос-Анджелеса в своєму новому пікапі Cybertruck. Спершу машину помітили в Малібу, а ще пізніше - неподалік місцевого аеропорту. Як виявилося, випробовував її на дорогах Маск не сам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами