Лайм

ЗМІ назвали хресну сина Меган Маркл - раніше жінка зіграла важливу роль в житті принца Гаррі

Свого часу жінка буквально замінила матір обом ще юним принцам

Британські ЗМІ дізналися імена хресних батьків сина принца Гаррі та Меган Маркл, який з'явився на світ у липні минулого року. Новина про народження Арчі облетіла тоді ледь не весь світ, та королівська родина не поспішала пускати пресу за лаштунки особистого життя і розкривати всі подробиці. Весь цей час секретом були й імена хресних батьків дитини.

Тепер же, як пише The Sunday Times, в Букінгемському палаці передумали приховувати цю інформацію, і повідали світу, що маленького Арчі хрестила 54-річна няня королівської родини Тігго Петтіфер, яка зіграла дуже важливу роль в житті принца Гаррі після смерті його знаменитої матері - принцеси Діани.

Тігго Петтіфер, принци Вільям, Гаррі і їх батько Чарльз Фото: thetimes.co.uk

Як пише джерело, Петтіфер буквально замінила в процесі виховання мати для обох принців Гаррі та Вільяма. Сам же Гаррі її неодноразово називав її своєю другою мамою. У мережі знайшли архівні фото, на яких жінка зображена з ще юними герцогами.

У 1999 році Петтіфер вийшла заміж і більше не працювала в королівській родині, так як виховувала вже своїх синів. До речі, їх хрещеними теж стали принци - хрещеним батьком хлопчика на ім'я Фред став принц Гаррі, а Тома хрестив принц Вільям.

Тігго Петтіфер і принц Гаррі Фото: thetimes.co.uk

Що ж стосується хресного маленького Арчі, ним став 53-річний офіцер гвардії Марк Дайер та друг принца Гаррі Чарлі ван Страубензі.

  • Не знаєте, як після позбавлення королівських титулів називати принца Гаррі та Меган Маркл? Чи почне Гаррі користуватися своїм прізвищем, і якщо так, то яким? Тут ми відповідаємо на популярні питання про наслідки нашумілого "Мегзіта".
  • Тим часом принц Гаррі та принц Вільям відповіли на чутки про причини розколу у королівській родині. ЗМІ писали, що Вільям знущався над молодшим братом і його дружиною Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами