Лайм

Зірка серіалу "Папік" прийшла на Голос країни-10 і вбила посмішкою Дана Балана

Акторка вибрала ту ж пісню, яку виконувала в серіалі

На сцені вокального шоу "Голос країни-10" з'явилася українська акторка Дарина Петрожицька, яка запам'яталася по ролі Лізи в комедійному серіалі "Папік".

Для "сліпих прослуховувань" артистка вибрала ту ж композицію, яку виконувала у фільмі. За сюжетом "Папіка", героїня Петрожицької пішла на талант-шоу "Співай", подібного проекту "Голос країни". У серіалі акторка проникливо виконала пісню "Голубка".

Перед виходом на сцену Дарина зізналася, що вже давно мріяла потрапити на шоу. "Голос" мені потрібен для того, щоб ще більше повірити в себе і щоб познайомити нашу країну і, можливо, весь світ з моєю творчістю", - сказала акторка.

Дарині вдалося розгорнути до себе крісло тільки одного тренера - Тіни Кароль, і вона автоматично стає учасницею її команди.

Дан Балан зізнався, що впізнав Дашу. За його словами, він дивиться серіал "Папік", заради чарівної усмішки акторки. "Це диво якесь. Ось, дівчина як дівчина, але коли вона посміхається ... Подивіться, все навколо розквітає, це настільки чарівно", - захопився співак.

  • Несподіванкою другого випуску шоу "Голос країни-10" також стала поява бек-вокаліткі MONATIK'а. Дівчина увірвалася на сцену із запальною піснею Bang Bang. Їй вдалося запалити своїм драйвом не тільки зал, а й зіркових тренерів.
  • У першому випуску шоу Дан Балан приревнував Тіну Кароль до секс-символу шоу "Танці з зірками" Даніелю Салему. Схоже, тепер за увагу співачки на проекті боротимуться два мачо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами