Лайм

Смерть Кобі Браянта передбачили в мультфільмі - тепер жарт вже не здається кумедним

Незабаром після трагедії епізод мультфільму видалили

Смерть легенди NBA Кобі Браянта, який 26 січня загинув в результаті аварії приватного гелікоптера, у 2017 році, самі того не підозрюючи, передбачили автори мультфільму Legends of Chamberlain Heights.

Користувачі Reddit розшукали епізод мультфільму, в якому його творці покепкували з баскетболіста і того факту, що раніше його звинувачували у частому небажанні віддавати паси колегам по команді. Ось тільки через кілька років жарт виявилася трагічним.

За сюжетом, гелікоптер Кобі Браянта зазнає аварії, що правда, баскетболіст не гине, а намагається вибратися через розбите вікно. У цьому йому заважають трофеї, які він тримає в руках і відмовляється передати (to pass - в англійській мові) героям мультфільму, які прийшли на допомогу.

Поки баскетболіст сумнівається, чи передавати йому трофеї стороннім, вертоліт вибухає і на його місці залишаються лише золоті персні спортсмена.

Наскільки відомо, незабаром після реальної трагедії в знак поваги до родини баскетболіста епізод мультфільму видалили з сайту та каналу Comedy Central, де він транслювався до цього.

  • Баскетболіст Кобі Браянт, який відіграв 20 років у складі "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув 26 січня в результаті аварії приватного гелікоптера. Разом зі спортсменом загинула і його 13-річна дочка. Всього ж у салоні знаходилися дев'ятеро людей.
  • 27 січня актори, музиканти, моделі та інші знаменитості масово вшанували пам'ять Кобі Браянта в Instagram. Своїми спогадами про спортсмена та спільними фото в мережі поділилися актори Сильвестр Сталлоне, Дуейн "Скеля" Джонсон, Пітер Дінклейдж, моделі Кім Кардашьян, Белла Хадід та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами