Лайм

Проект KRUTь презентував передостанню пісню для Нацвідбору на Євробачення-2020

Співачка виступить в першому півфіналі під номером 4

Авторський проект співачки і бандуристки Марини Круть (KRUTь) презентував трек "99", з яким побореться за право представляти нашу країну на Євробаченні-2020 на Роттердамі (Нідерланди). Ця пісня стала передостанньою для Нацвідбору - повну версію своєї конкурсної композиції ще повинна представити Катя Чілі.

Прем'єра пісні "99" відбулася 5 лютого на YouTube-каналі KRUTь. Разом з треком було представлено і анімаційне відео, автором якого стала Марія Оз.

На кадрах ролика показана героїня - прототип співачки, яка долає перешкоди на шляху до своєї мрії, до великої сцени. Спочатку ми бачимо, як героїня намагається зіграти на бандурі, але у неї не виходить, оскільки на ній немає струн. Потім співачка вирушає в дорогу, де зустрічає багато людей, речей і тварин, які допомагають їй зібрати 65 струн, щоб бандура і голос KRUTь змогли зазвучати на всю Європу.

"Часто на шляху зустрічаються падіння, але якщо ти впав один раз, то у тебе є ще 99 причин піднятися і йти далі до своєї мрії", - говорить Марина Круть.

KRUTь виступить в першому півфіналі Національного відбору на Євробачення-2020 року, який відбудеться вже в цієї суботу, 8 лютого. Порядковий номер співачки - 4.

KRUTь - авторський проект молодої співачки і бандуристки Марини Круть. Дівчина почала свій шлях в світі музики ще 15 років тому, представивши слухачеві витончений тандем електроніки і фолкового інструменту. Самобутності творчості Марини додає її сильний вокал.

У минулому році Марина Круть брала участь у вокальному шоу "Голос країни" і стала його відкриттям. Бандуристка зачарувала відразу трьох суддів, а в якості свого наставника вибрала MONATIK'а.

  • До старту першого півфіналу залишається кілька днів, і до цього часу розкрити свої конкурсні треки зважилися не всі. theLime зібрав в одному матеріалі всі представлені на сьогоднішній день пісні учасників обох півфіналів Нацвідбору.
  • Тим часом організатори Євробачення-2020 провели перше жеребкування і розподілили країни-учасниці за двома півфіналів конкурсу, які пройдуть в Роттердамі (Нідерланди) 12 і 14 травня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами