Лайм

Як пройшов 4 випуск шоу Голос країни-10 і кому вдалося розвернути всі суддівські крісла

Тренери проекту продовжують набирати команди, а його учасники - дивувати

Увечері 9 лютого в ефірі каналу "1+1" пройшов вже 4 випуск вокального шоу Голос країни-10, який виявився поки ледь не найнасиченішим у новому сезоні. Всі чотири крісла цього вечора вдалося розвернути лише одній учасниці, але й це не найцікавіше, що відбулося на проекті.

Якщо коротко, то на шоу тривають сліпі прослуховування - тренери продовжують формувати свої команди. 4 випуск виявився настільки багатим на таланти, що до проекту за цей вечір приєдналися десять нових вокалістів. Деякі з них заслуговують на особливу увагу.

Так, перша учасниця цього випуску Ася Хорошун також стала першою і єдиною, кому вдалося підкорити всіх суддів проекту. На шоу дівчина прийшла зі своєрідним кавером на хіт групи tATu - "Нас не догонят". Коли ж прийшов час обирати, дівчина обрала команду MONATIK'а.

Раптово цієї неділі на сцені шоу Голос країни-10 з'явився український телеведучий Володимир Остапчук. Зірка телебачення вирішив дивувати глядачів і своїх приятелів, а за сумісництвом і суддів проекту, своїм таємним хобі - американським хоп-хопом. Залишатися на шоу Остапчук не планував, так як просто прийшов підняти настрій глядачам. Що з цього вийшло, дивіться на відео нижче.

З піснею NK "Обіцяю" на програму прийшла Олександра Сіркашева. П'ять років тому дівчинка вже брала участь у шоу "Голос. Діти", де співала у команді Потапа. На жаль, в дорослій версії проекту успіх виявилася не на боці Саші, ніхто з чотирьох суддів до неї не повернувся. Пізніше Потап зізнався, що не впізнав колишню підопічну і попросив за це у неї вибачення.

Справжнє шоу на сцені Голосу країни-10 влаштувала Катерина Чемезова, яка прийшла спробувати свої сили з хітом Майлі Сайрус - Nothing Breaks Like A Heart. На впевнений вокал і бадьоре виконання дівчини обернулися всі крім Потапа і Насті. Своїм наставником Катя обрала MONATIK'a.

Ще одним сюрпризом вечора став вокаліст Артем Семенов, колись зірка проекту "Україна має талант". Деякий час після шоу чоловік працював за контрактом у США, але після цього повернувся до України, де зайнявся фермерством. Незважаючи на процвітаючий бізнес, Артем зізнався, що скучив за співом. Це підбило його прийти на Голос країни-10. Свою участь в програмі він продовжить у команді Тіни Кароль.

Хто з учасників 4 випуску пройшов до наступного етапу шоу:

Команда Тіни Кароль

  • Максим Гара
  • Юрій Самовілов
  • Нурсултан Шатірханулі
  • Дар'я Полоротова
  • Артем Семенов

Команда MONATIK'а

  • Ася Хорошун
  • Катерина Чемезова
  • Марія Щербак

Команда Потапа і Насті

  • Микола Свід

Команда Дана Балана

  • Карина Арбельяні

Наступний випуск вокального шоу Голос країни-10 дивіться вже наступної неділі, 16 лютого. За головними його подіями традиційно слідкуйте на сторінках theLime.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами