Лайм

Як пройшов 6 випуск Голосу країни-10 і кому вдалося розвернути всі чотири крісла суддів

Насичений 6 випуск дозволив MONATIK'у та Потапу з Настею зібрати свої команди

Увечері 23 лютого в ефірі каналу "1+1" пройшов 6 випуск шоу Голос країни-10, в ході якого зіркові тренери також набирали учасників до своїх команд. Найбільш продуктивним ефір вийшов для Тіни Кароль, хоча останніх конкурсантів до себе добрали Потап з Настею і MONATIK.

Зірками випуску стали діджей популярної української радіостанції, велика шанувальниця українського фольклору і яскрава драг-Квін, до якої, на жаль, ніхто не повернувся. theLime простежив за насиченим випуском проекту і розповідає про його кращі виступи.

Велику підтримку залу і масу теплих компліментів від Тіни Кароль цього вечора отримала вокалістка зі Львова Уляна Горбачевська. Жінка вразила співачку вокалом, а після виступу - розповіддю про своє життя. Уляна вивчає український фольклор і характерний спів у майстрів народної творчості. Зокрема, у виконавиць відомої "Ой там на горі". З цими ж навичками конкурсантка продовжить свою участь на Голосі країни-10 у команді Тіни Кароль.

Чимало схвальних відгуків дісталося співачці Олександрі Горупі. Дівчина прийшла на шоу з метою розповісти, що домашнє насильство - не вирок. Як приклад вона розповіла свою історію. Зіткнувшись з такою проблемою, Олександра кинула чоловіка, забрала дітей і почала нове життя. До учасниці повернувся Дан Балан, по кнопці хотіли вдарити і Потап з Настею, але до цього часу в їхній команді вже не залишилося місця.

Розвернути всі чотири суддівських крісла цієї неділі вдалося Роману Клюбі з Івано-Франківська, який вразив глядачів сильним баритоном. На Голос країни-10 хлопець прийшов з блюзовою композицією, яка дозволила йому розкрити свій талант максимально. Своїм наставником Роман обрав Тіну Кароль.

Коли на сцену вийшов діджей української радіостанції "Хіт FM" Денис Жупник, Тіна Кароль одразу ж обернулася на знайомий голос. Поява Жупника на шоу виявилося сюрпризом. Для "сліпих прослуховувань" він обрав трек MONATIK'а "Жизнь поет" і в результаті поповнив команду Тіни Кароль.

Найяскравішою зіркою випуску, безумовно, став вокаліст Володимир Мітєв, який прийшов на шоу в образі драг-Квін. Потужний вокал хлопця та його яскравий образ змусили глядачів аплодувати стоячи. На жаль, до учасника цього разу ніхто з членів журі не повернувся.

Другою фавориткою 6 випуску, якій вдалося розвернути всі крісла журі, стала яскрава і неординарна вокалістка Мелен Пасса. Впевнене виконання хіта Bring It Back гурту Moloko привело дівчину до команди MONATIK'а.

Доля посміхнулася цього вечора і співакові з Білорусі Микиті Ходосу. До участі на Голосі країни-10 хлопець співав на вулицях, пізніше став виступати в ресторанах. Зараз, за словами Микити, він зрозумів, що цього йому замало. Вокальний проект в Україні видався йому хорошою можливістю почати в життя новий етап. Участь він продовжить у команді MONATIK'а.

Хто з учасників 6 випуску пройшов до наступного етапу шоу:

Команда Тіни Кароль:

  • Василь Процюк
  • Денис Жупник
  • Уляна Горбачевська
  • Роман Клюба

Команда Потапа та Насті:

  • Тетяна Ничай
  • Юлія Коровко
  • Олеся Лейченко

Команда Дана Балана:

  • Олександра Горупа

Команда MONATIK'а:

  • Микита Ходос
  • Мелен Пасса

Наступний випуск вокального шоу Голос країни-10 дивіться вже наступної неділі, 1 березня. За головними його подіями традиційно стежте на сторінках theLime.

Раніше в одному з випусків шоу Голос країни-10 раптом з'явився український телеведучий Володимир Остапчук. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.

Дивіться також на theLime, як пройшов 5 випуск вокального шоу Голос країни-10, на якому засвітилася українська співачка і телеведуча Оля Цибульська.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами