Лайм

Слухаємо трійку лідерів Євробачення-2020 за свіжими прогнозами букмекерів

Кому пророкують перемогу за два місяці до пісенного конкурсу

До старту Євробачення-2020 у Роттердамі залишається трохи більше двох місяців, і на цьому етапі прогнози букмекерів притягують до себе все більше уваги глядачів пісенного конкурсу. Воно й не дивно, адже з року в рік букмекери якщо не вгадують переможця, то виявляються дуже дуже близькі до реальних підсумків.

Так, наприклад, в 2018 році букмекери назвали Нетту Барзілай переможницею як тільки в мережі з'явився її конкурсний трек. У 2019-му ближче до фіналу передбачали ймовірну перемогу Дункана Лоуренса. Що ж стосується цього року, поки свої пісні представили ще не всі артисти (в Євробаченні-2020 бере участь 41 країна), і прогнози напевно зміняться. А поки в трійці лідерів впевнено закріпилися Ісландія, Литва та Болгарія. Ми вирішили послухати, що приготували для конкурсу представники цих країн.

Фото: eurovisionworld.com/odds

Ісландія. Daði & Gagnamagnið - Think About Things

Якщо минулого року на себе цю місію взяли учасники епатажного та агресивного БДСМ-гурту Hatari, то цого року Ісландію на конкурсі представить молодий сінті-поп-колектив Daði & Gagnamagnið, який завоював своїм синглом Think About Things та нотами 90-х неабияку підтримку любителів жанру. Лише в YouTube за останні пару тижнів трек зібрав майже 1,5 млн переглядів.

Литва. THE ROOP - On Fire

А от Литву на конкурсі в цьому році представлять молоді інді-рокери з Вільнюса THE ROOP. Гурт хлопці зібрали в 2014 році, з того моменту записали дві студійні платівки. На Євробачення музиканти відправляться з треком On Fire, який приніс їм перемогу на місцевому відборі. На YouTube кліп до пісні вже встиг зібрав понад 2,5 млн переглядів.

Болгарія. Victoria - Tears Getting Sober

Третю позицію цього тижня в прогнозах букмекерів займає представниця Болгарії, зірка місцевого шоу "Х-фактор" Victoria. Молода співачка виступить з піснею Tears Getting Sober, що правда поки про неї мало що відомо. Втім, як і про те, чому букмекери так високо оцінюють її шанси. Реліз очікується вже незабаром, а поки в мережі є лише ролик про її записи.

Що ж стосується представників України та гурту Go-A c піснею "Соловей", поки колектив затримався в прогнозах на 26 позиції. Російський гурт Little Big, якому багато хто пророкує впевнену перемогу в конкурсі, спустилася з другої позиції на 4-ту. Що правда, епатажні виконавці хіта SKIBIDI ще не представили свій конкурсний трек.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами