Лайм

Джамала розкрила перші подробиці своєї участі в онлайн-концертах артистів Євробачення

Співачка виступить з двома піснями вже 10 квітня

Як переможниця Євробачення 2016 українська співачка Джамала візьме участь в онлайн-концертах, які після скасування Євробачення-2020 анонсували його організатори.

Як зазначили раніше в EBU (Європейській мовній спілці), серія онлайн-виступів Eurovision Home Concerts покликана згуртувати і підбадьорити європейців у дні карантина. Стартують вони вже 3 квітня і будуть виходити на YouTube щоп'ятниці. У кожному такому випуску заспівають кілька артистів, які вже брали участь в Євробаченні. Кожен з них виконає по два номери: свою конкурсну пісню і кавер-версію хіта на вибір глядачів.

У зв'язку з цим вже на 10 квітня Джамала готує свою переможну пісню "1944" і пропонує фанам обрати одну з пісень Євробачення, яка стане її другою в рамках Eurovision Home Concerts.

"Організатори Євробачення запропонували заспівати ще одну пісню, на свій розсуд вибрати з пісень-переможниць минулих років. Я склала шорт-лист з чотирьох пісень, а вирішальний вибір за вами!" - написала артистка в Інстаграм.

Таким чином підписники співачки можуть обрати, який кавер вони почують. У числі можливих варіантів: Euphoria співачки LOREEN, Heroes Монса Сельмерльова, Amar Pelos Dois Сальвадора Собрала та Arcade Дункана Лоуренса.

"Ви маєте проголосувати у Twitter-акаунті Євробачення, ваш голос зарахують, а вже ввечері я дізнаюся результат", - додала Джамала.

  • 18 березня організатори Євробачення-2020 прийняли остаточне рішення скасувати проведення пісенного конкурсу через епідемію коронавіруса. Конкурс Євробачення-2021 пройде наступної весни також в Роттердамі (Нідерланди).
  • Незабаром після цього в EBU крім серії домашніх концертів анонсували масштабне онлайн-шоу за участю 41-го представника країн-учасниць та конкурсантів минулих років.
  • А тим часом концертний зал Ahoy в Роттердамі замість Євробачення-2020 прийме хворих коронавірусів. 30 березня в ньому вже почалася робота з установки перших лікарняних ліжок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами