Лайм

В Україні завершується шоу Холостяк-10: хто побореться за серце головного героя

У фіналі залишилися дві учасниці - Дана і Даша

У п'ятницю, 22 травня, на каналі СТБ відбудеться довгоочікуваний фінал романтичного реаліті "Холостяк-10". В кінці випуску ми дізнаємося, хто стане переможницею проекту і отримає заповітну каблучку від головного героя, пілота Макса Михайлюка.

Холостяк відправиться на останні індивідуальні побачення з учасницями, а після зробить свій вирішальний вибір. У дівчат буде останній шанс роздобути серце головного героя. Ім'я переможниці буде відомо вже сьогодні ввечері, а поки пропонуємо дізнатися, кому з 25-ти красунь вдалося дійти до фіналу.

Дана Оханська

Фото: instagram.com/dana_okhanska

Дані - 26 років, вона - козерог і живе в Києві. Дівчина закінчила Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, отримала диплом магістра. У Дани є своє невелике модельне агентство, яке вона створила сама. Також вона захоплюється творчістю - пише вірші еротичного змісту.

Дана - одна з найбільш підкованих і ерудованих учасниць десятого сезону, вона завжди знає що і коли сказати.

Участь в шоу "Холостяк" для Дани - не перша спроба засвітитися на телебаченні. У 2016 році дівчина брала участь в реаліті "Кохання на виживання", де пари перевіряють свої стосунки на міцність. Суперниці Дани вважають, що на "Холостяк" вона прийшла, щоб пропіаритися, але сама дівчина запевняє, що це не так. Сумніви виникають і у Макса, який побоюється, щоб він не був для неї черговим проектом.

Дана в проекті "Кохання на виживання" Фото: скріншот відео

Дівчина також не приховує, що змінювала свою зовнішність. Дана зробила ринопластику, щоб позбутися від горбинки на носі.

"Просто мені ця "родзинка" не подобалася. Я естет і візуал. Моя професія - це постійна оцінка зовнішності людей. За 10-15 секунд я бачу кожен елемент асиметрії на обличчі людини. І ось я постійно бачила свій асиметричний ніс", - пояснювала Дана.

Даша Ульянова

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Даша - одна з найяскравіших учасниць десятого сезону. Їй 23 роки, і родом вона з Кривого Рогу. Вона з дитинства займалася гімнастикою і вже в сім років брала участь в серйозних змаганнях. З 11 років Даша навчалася в училищі олімпійського резерву і у неї фактично не було дитинства в класичному його розумінні.

Даша закінчила Харківський Національний університет мистецтв ім. Котляревського, за спеціальністю - акторська майстерність драматичного театру і кіно. Але актокркою так і не стала. Нині дівчина працює в студії елегантного спорту тренером по стретчінгу.

Дарина має ефектну зовнішність, але такою вона була не завжди. У студентські роки Даша важила на 10 кг більше і не приділяла собі належної уваги.

Фото: канал СТБ

"Я розуміла, що потрібно приймати і любити себе такою, яка є. Але я-то знала, що можу бути абсолютно іншою - стрункою і підтягнутою, з гарними формами і натяком на прес, - розповіла раніше дівчина. - А на мене в дзеркалі дивився якийсь ведмедик".

Побачивши свої 67 кг, Даша зрозуміла: потрібно брати себе в руки і повертати минулу спортивну форму. Дівчина відмовилася від улюбленої шкідливої їжі і стала займатися спортом. Бажаного зовнішнього вигляду Даша досягла не тільки за допомогою дієти і спорту. Вона збільшила губи, які вважала занадто тонкими.

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова стали чоловіком і дружиною. Закохані зареєстрували свої стосунки 20 травня, а пишне торжество влаштують вже після закінчення карантину. Це перший випадок в історії українського проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами