Лайм

HBO зняв пілотну серію приквела "Гри престолів": перші фото зі знімального майданчика

Зйомки поки безіменного проекту проходять в Північній Ірландії

Американський канал HBO завершив зйомки пілотної серії поки безіменного проекту, який стане приквелом "Гри престолів". Як стало відомо раніше, фільм знімають у Північній Ірландії, а співавтором сюжету став письменник-фантаст Джордж Мартін.

Серед шанувальників "Гри престолів" проект вже отримав назву "Довга ніч". Цей варіант раніше в своєму інтерв'ю озвучив Мартін, назвавши його найбільш вірогідним. Як пише Popculture, керівник каналу HBO Кейсі Блойс зізнався, що ще не бачив, що вийшло у авторів, але дуже чекає виходу першої серії.

Раніше також стало відомо, що Джордж Мартін написав сценарій до приквела разом з Джейн Голдман ("Дім дивних дітей міс Перегрин"). Голдман також взяла на себе функції шоураннера майбутнього серіалу. Головні ролі в ньому виконають Міранда Річардсон та Наомі Уоттс.

У Twitter також з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика приквела "Гри престолів" і, схоже, вони підтверджують слова Мартіна, який заявляв раніше про присутність в сюжеті родини Старків. У всякому разі на одній з фото видно герб родини - лютоволка.

В цілому ж очікується, що приквел "Гри престолів" розповість про події, які відбулися у Вестеросі задовго до об'єднання Семи Королівств. Глядачі дізнаються, як минув золотий вік героїв, а світ занурювався в хаос. Разом з цим автори проекту навіть мають намір розкрити деякі секрети Вестероса, в тому числі таємницю походження Короля ночі та білих ходоків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї