Лайм

HBO анонсував новий міні-серіал "Цирцея": любителі фентезі та міфів затамували подих

Дата початку зйомок поки залишається невідомою

Американський телеканал НВО, шоураннер "Гри престолів" та нашумілого проекту "Чорнобиль", анонсував зйомки нового міні-серіалу "Цирцея" (Circe) про давньогрецьку чаклунку.

Як пише Variety, серіал буде складатися з 8 епізодів, а знімуть його за мотивами однойменного бестселера Мадлен Міллер. Сценарій адаптують Рік Яффо та Аманда Сільвер, автори сценарію та продюсери фільмів "Повстання планети мавп" та сиквелу "Світанок планети мавп".

"Цирцея" розповість глядачам історію про те, як свого часу німфа перетворилася на чаклунку, готову кинути виклик титанам, богам і різній нечисті її світу. В цілому ж автори проекту мають намір продемонструє сучасний погляд на міфологію Давньої Греції.

"Цирцея" розповідає епічну історію про кохання, втрату, трагедію та безсмертний конфлікт очима жорстокої жінки", - розповіла Сара Обрі, глава оригінального контенту для HBO Max.

Дата початку зйомок поки залишається невідомою.

  • Канал HBO завершив зйомки пілотної серії поки безіменного проекту, який стане приквелом "Гри престолів". Як стало відомо раніше, фільм знімають у Північній Ірландії, а співавтором сюжету став письменник-фантаст Джордж Мартін.
  • Дивіться також цікаву фотопідбірку - хто з акторів "Гри престолів" засвітився в серіалі "Чорнобиль": ви, мабуть, впізнали не всіх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї