Лайм

Вийшов ефектний трейлер 3 сезону "13 причин чому": такого повороту фани серіалу не чекали

Всі серії стануть доступні до перегляду вже 23 серпня

Стрімінговий сервіс Netflix презентував у мережі перший трейлер 3 сезону серіалу "13 причин чому". Автори проекту також розкрили дату прем'єри - всі серії стануть доступні для перегляду вже 23 серпня.

Ефектний трейлер, опублікований на YouTube-каналі сервісу, вразив глядачів попередніх сезонів. Вони зізнаються, що не очікували такого повороту в сюжеті.

Наскільки можна судити з короткого промо-ролика, сюжет 3 сезону "13 причин чому" буде обертатися навколо вбивства одного зі старшокласників "Ліберті Хай" - Брайса Уолкера. Таким чином творці серіалу вирішили відійти від історії з суїцидом Ханни Бейкер. Наскільки відомо, виконавиця її ролі Кетрін Ленгфорд вже не повернеться до проекту.

"Вау, трейлер здається таким ефектним. Мурашки по шкірі", "Яка операторська робота, мене мало удар не вхопив, коли з'явилася фотографія Брайса на надгробку", "Це щось! Чекаю кінець серпня", "Netflix, дякую за цей шок. Не можу дочекатися тепер", - діляться своїми враженнями глядачі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї