Лайм

Актриса "Дивних див" показала ефектний образ для нового фільму. І це вже не маленька Міллі Боббі Браун

15-річна Міллі Боббі Браун зіграє сестру Шерлока Холмса

15-річна Міллі Боббі Браун, яка грає Оді в серіалі "Дивні дива", показала новий образ для фільму "Енола Холмс". Знімком дівчина поділилася в Instagram.

У детективному фільмі, прем'єра якого запланована на 2020 рік, Міллі грає молодшу сестру Шерлока і Майкрофта Холмсів. Юна Енола береться за розслідування, хоча її знамениті брати змушують її здобути престижну освіту.

Зробивши Селфі в костюмі і гримі, Міллі написала: «Я люблю тебе, Енола #enolaholmes».

Численні фанати актриси в соціальних мережах були вражені її м'якими локонами і старовинним одягом. "Боже мій, я вже так сильно люблю Енолу, що не можу дочекатися фільму!", - написав один із шанувальників.

Фільм "Енола Холмс" є адаптацією підліткових детективів "Розслідування Еноли Холмс" письменниці Ненсі Спрінгер. Перша книга під назвою "Випадок зниклої маркізи" вийшла в 2006 році, а остання, "Прощання циганки", в 2010-му.

У романах про Енолу Холмс є кілька персонажів, з якими знайомі шанувальники книг Артура Конана-Дойла і екранізації BBC One. У їх числі - Майкрофт Холмс, поліцейський інспектор Лестрейд і партнер Шерлока доктор Ватсон.

У червні було оголошено, що зірка серіалу «Відьмак» і виконавець ролі Супермена Генрі Кавілл також приєднався до акторського складу "Енола Холмс". Він збирається грати харизматичного детектива, хоча його роль у фільмі скоріше буде другорядною. У зйомках також беруть участь Хелена Бонем Картер і Сем Клафлін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї