Лайм

Тарантіно зніме свій останній фільм: схоже, у режисера великі плани

Режисер погостював у Москві, де провів прес-конференцію

Квентін Тарантіно має намір зняти десятий фільм, яким поставить крапку у своїй режисерській кар'єрі. Поки він не має конкретних ідей сюжету або жанру, але певна концепція вже намалювалася. І, схоже, у режисера дійсно великі плани.

Про це Тарантіно розповів під час прес-конференції в Москві, де гостює в дні прем'єри його нової картини "Одного разу в Голлівуді". Свій наступний фільм він бачить не тільки фінальним акордом, але й епілогом всієї кар'єри.

"Якщо розглядати всю мою фільмографію як один фільм, то "Одного разу в Голлівуді" - це велика приголомшлива кульмінація. А отже, останній, десятий, повинен стати епілогом всієї моєї кар'єри, її фінальним акордом", - пояснив він.

При цьому, як зазначав раніше Тарантіно, після завершення кар'єри режисера, він охоче спробував би себе у книгах або сценаріях для театру.

"Я думаю, що в плані кіно я досяг кінця шляху. Але я бачу себе у написанні книг, почну писати для театру, тому креативна діяльність на цьому не завершиться. Я просто думаю, що віддав все, що мав дати фільмам", - зізнавався режисер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї