Лайм

Творці хоррора "Воно" екранізують ще один роман Стівена Кінга: що відомо

До адаптації готують роман 1999 року "Дівчинка, яка любила Тома Гордона"

Книга Стівена Кінга "Дівчинка, яка любила Тома Гордона" перетворитися на фільм. Видання Variety повідомляє, що адаптацію психологічного трилера готує кінокомпанія Vertigo Entertainment, що також випустила хоррор "Воно" (2017) і його сіквел "Воно 2" (2019).

Роман "Дівчинка, яка любила Тома Гордона" вийшов у 1999 році. Він розповідає про 9-річну Трішу, чиє життя назавжди змінюється в сімейній поїздці. Щоб оговтатися від бурхливого розлучення, мати Тріши бере сина і дочку в піший похід по Аппалачській стежці. Намагаючись відсторонитися від постійних сварок між матір'ю і братом, Тріша відхиляється від маршруту і губиться в лісі. Дівчинка намагається знайти дорогу назад, слухаючи трансляцію бейсбольних ігор за участю її улюбленого гравця Тома Гордона.

Дні проходять, і у змученої голодом, зневодненням, втомою і страхом Тріши починаються галюцинації. Вона уявляє, що розмовляє з Томом Гордоном, і вважає, що її переслідує містичний звір на ім'я Бог загублених.

Адаптацію книги свого часу готував культовий режисер Джордж Ромеро ("Ніч живих мерців", "Світанок мерців"), але через його смерть в 2017 році проект відклали. Тепер фільм повернувся у виробництво, і продюсерська компанія Ромеро "Sanibel Films" також бере участь в зйомках.

Хоча сценарист і режисер "Дівчинки" ще не оголошені, Стівен Кінг налаштований оптимістично.

"Я в захваті від того, що моя книга буде екранізована, і в цьому бере участь компанія Джорджа. Кріс Форрест (вдова Ромеро) працювала довго і наполегливо, щоб допомогти цьому статися", - сказав Кінг в своїй заяві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї