Лайм

Мішель Обама стане героїнею серіалу: її зіграє оскароносна актриса

На початку 2020 року на нас чекає захоплюючий серіал про особисте та політичне життя перших леді Америки

54-річна голлівудська актриса Віола Девіс, яка отримала "Оскар" за роль у фільмі "Сумнів" (2008), виконає роль Мішель Обами в серіалі "Перші леді", реліз якого намічений на початок 2020 року.

Видання Variety пише, що драматичний серіал каналу Showtime відкриє завісу особистого та політичного життя перших леді протягом всієї історії, а перший сезон буде присвячений Елеонорі Рузвельт, Бетті Форд і Мішель Обамі. Сюжет "Перших леді" буде сфокусований на східному крилі Білого дому, де багато впливових рішень були прийняті харизматичними, складними і активними першими леді Америки.

55-річна Мішель Обама раніше ставала персонажем кіно, але ніколи не фігурувала в серіалах. Зокрема, її зіграла Тіка Самптер в романтичній драмі "Саутсайд з тобою" 2016 року.

Барак і Мішель Обама також активно зайнялися кіновиробництвом, відкривши продюсерську компанію Higher Ground Productions. Їх поточні проекти для Netflix не пов'язані з політикою. Так, драматичний серіал "Bloom" розповість про злети й падіння в світі моди після Другої світової війни, а художній фільм "Фредерік Дуглас: Пророк свободи" стане екранізацією біографічного роману про життя одного з найвідоміших борців за права чорношкірого населення Америки.

  • Тим часом стало відомо, що зірка серіалу "Гра престолів" Кіт Герінґтон стане супергероєм Marvel. Разом з Анджеліною Джолі, Сальмою Хайек і Річардом Медденом він знімається у фільмі "Вічні".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї