Лайм

Вупі Голдберг і Олександр Скарсгорд зіграють ворогів в новій екранізації Стівена Кінга

У 2020 році нас чекає міні-серіал за романом Кінга "Протистояння"

Зірка серіалів "Велика маленька брехня" і "Справжня кров" Олександр Скарсгорд виконає роль головного лиходія у майбутній екранізації роману Стівена Кінга "Протистояння".

Згідно з сюжетом книги, в новому міні-серіалі нас чекає постапокаліптичний світ, в якому велика частина населення знищена мутантним вірусом грипу. Люди, що вижили, залучаються до запеклої битви між добром і злом, а доля людства лягає на тендітні плечі 108-річної Матінки Абігейл і групи її поплічників.

Видання Gizmodo повідомляє, що Скарсгорд перевтілитися у Рендалла Флегга - "темного чоловіка", який має здатність насилати людям марення і робити їх поплічниками своєї фашистської диктатури. Також він може підпорядковувати своїй волі тварин, літати, вбивати силою думки і навіть випускати промені вогню.

Протистояти йому буде Вупі Голдберг в ролі телепатки Матінки Абігейл. Персонаж Голдберг стає духовним лідером людей, які бачать її уві сні і погоджуються протистояти режиму Флегга.

Серед інших акторів, задіяних у шоу - Джеймс Марсден, Ембер Херд, Йован Адепо, Оуен Тіг і Деніел Санжата.

Відомо, що серіал "Протистояння" матиме 10 епізодів, а зйомки його триватимуть з 16 вересня 2019 року до 11 березня 2020-го. Сценаристом і режисером став Джош Бун ("Нові мутанти"), а продюсером виступив Оуен Кінг - молодший син Стівена Кінга.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї