Лайм

Не хочу присвячувати життя акторству: Бред Пітт пояснив, чому охолов до роботи

Замість цікавих ролей 55-річний актор обрав "цікаве життя"

У 2019 вийшло два фільми, в яких Бред Пітт зіграв головні ролі - "Одного разу в Голлівуді" і "До зірок". У 2018 році актор з'являвся лише в епізодичній ролі у фільмі "Дедпул-2", а в 2017-м знявся у військовій драмі "Машина війни", яка вийшла на Netflix і отримала середні відгуки. У новому інтерв'ю журналу GQ Пітт пояснив, що з віком змінив своє ставлення до акторства, і більше не хоче зосереджувати на ньому своє життя.

"В кінці 90-х або на початку 2000-х я зрозумів, що ганяюся за цікавими ролями, але мені не вдається жити настільки цікавим життям, як я думав, - каже 55-річний актор. - Це питання займає мене останні 15 років: якщо я збираюся зіграти роль, що я можу привнести в неї такого, чого не може зробити хтось інший? Мова про те, щоб привнести мій особистий досвід, мій особистий гумор, мої особисті проблеми і мої особисті страждання. Коли я дивлюся на Крістіана Бейла або Тома Харді, я не можу робити те ж, що і вони. Але хочу робити те ж саме зі свого боку".

Бред Пітт зізнається, що з віком його життєві пріоритети змінилися.

"З ким ви проводите свій час, як ви проводите час - це стало для мене набагато важливішим", - говорить він.

За словами Пітта, йому все ще подобається грати, але він не хоче більше зосереджувати своє життя на цьому.

"Занадто багато уваги приділялося пошуку цікавих персонажів. Потрібно жити цікавим життям, виходити і отримувати реальний досвід. Я просто став більше думати про те, як я живу, а не про те, заради чого я живу", - пояснює актор.

Також в інтерв'ю Бред Пітт поділився своїм ставленням до релігії.

"Я виріс в християнстві. Завжди сумнівався в ньому, але іноді це працювало. А потім, коли я залишився один, я повністю покинув це і назвав себе агностиком. Пробував кілька духовних практик, але не відчував себе добре. Потім я деякий час називав себе атеїстом, просто бунтував. Насправді я ним не був, але чомусь позначив себе так. Це було досить панк-роково. А потім я виявив, що повертаюся до простої віри. Я ненавиджу використовувати слово "духовність", але просто вірю в те, що ми всі пов'язані", - говорить актор.

Хоча нові роботи Бреда Пітта отримали високу оцінку критиків, в Голлівуді він по більшій мірі займається продюсерською діяльністю у власній кінокомпанії Plan B Entertainment. Серед її релізів - "Влада" з Крістіаном Бейлом, оскароносна картина "Місячне світло" і десятки інших популярних фільмів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Бред Пітт

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї