Лайм

У YouTube з'явився фільм з Тіною Кароль в головній ролі: в ньому вона брюнетка з короткою стрижкою

Співачка дебютувала в кіно

Популярна українська співачка Тіна Кароль дебютувала в кіно. Артистка знялася в короткометражному фільмі режисера Євгена Баранова "Колишні", де зіграла головну роль.

11-хвилинна картина вже доступна для перегляду на YouTube-каналі виконавиці. У кадрі співачка постає в несподіваному образі - брюнетки з коротким волоссям (відео дивіться на сторінці нижче).

Тіна Кароль грає у фільмі роль дівчини, яка намагається налагодити стосунки зі своїм новим хлопцем, але її ніяк не відпускають фантоми колишніх коханих. Головну чоловічу роль у фільмі виконує Михайло Пшеничний.

Екс-партнерів співачки грають Володимир Горянський, Кирило Дицевіч, Олександр Попов, Іван Соловйов, Євген Лебедин, Олексій Яровенко і інші актори.

"Колишні" - це інтелектуальне кіно. У ньому розкриті питання важкого вибору людини в боротьбі між минулим і сьогоденням. І цей вибір визначає його завтрашній день", - говорить автор ідеї фільму Вікторія Баранова.

Тіна Кароль давно мріяла спробувати себе в ролі акторки. "Для мене це дуже велика мрія. І мені відкрили шлях до неї - запросили на проби до фільму "Колишні". Там я була саме акторкою, а не Тіною Кароль, просто дівчиною, яка мріє зіграти в кіно. Я дійсно пройшла кастинг і після нього мене затвердили на роль. Неймовірно вдячна за цю можливість", - розповідала раніше Тіна.

Старання Кароль були оцінені по достоїнству і, вона отримала нагороду на престижному кінофестивалі South Film and Arts Academy Festival (SFAAF) в Чилі, перемігши в номінації "Краща жіноча роль". А сама картина отримала статуетку в категорії "Кращий фантастичний короткометражний фільм".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї