Лайм

Шанувальників "Гри престолів" обурив наймасштабніший спойлер фіналу на Еммі-2019

Автори програми вирішили показати найефектніші сцени серіалу

Шанувальники серіалу "Гра престолів", які поки не знайшли часу для перегляду заключного сезону і всіляко уникали спойлерів, звинуватили церемонію вручення премій "Еммі-2019" в наймасштабнішому спойлері його фіналу. Далі він також буде описаний, тому не читайте, якщо ви не дивилися 8 сезон.

Вся справа в тому, що в ході церемонії на екрані промайнула одна з ключових сцен серіалу HBO, в ній Арья Старк вбиває Короля Ночі. Такий поворот виявився дуже болючим для фанатів.

Про своє розчарування шанувальники саги одразу ж написали в Twitter. На їхню думку, рішення показати в ефірі найважливіші сцени серіалу - "дика необачність".

"Хтось десь повільно дивився "Гру престолів". І цей хтось тільки що отримав найбільший спойлер у своєму житті, дякуючи Еммі", - поскаржилася користувачка соцмережі.

"Вау, Еммі, це був дуже великий спойлер "Гри престолів". І не важливо, що пройшли місяці. З цим ви перегнули", - також додали за цією темою.

Нагадаємо, церемонія вручення премій "Еммі" відбулася в ніч на 23 вересня в Лос-Анджелесі. Її тріумфаторами стали два проекти HBO - "Гра престолів" (12 статуеток) та міні-серіал "Чорнобиль" (10 статуеток). Повний список переможців у головних номінаціях читайте тут.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї