Лайм

У США помер актор з фільмів Тарантіно "Джекі Браун" та "Убити Білла-2"

Сіду Хейгу було 80 років

У США на 81 році життя помер актор вірменського походження Сід Хейг, зірка успішних картин Квентіна Тарантіно "Джекі Браун" та "Убити Білла-2".

Про смерть Хейга, справжнє ім'я якого Сідней Едді Мосесян, повідомила в Instagram його дружина. "Він був моїм ангелом, моїм чоловіком, моїм найкращим другом і завжди ним залишиться", - зазначила вона.

Зніматися в кіно Хейг почав в 70-х. За роки кар'єри він знявся в більш ніж у 130 фільмах і серіалах, серед яких THX 1138 (1971) Джорджа Лукаса, "Джекі Браун" (1997) та "Убити Білла-2" (2004) Квентіна Тарантіно. При цьому значно більшу впізнаваність Хейгу принесли ролі в американських низькобюджетних фільмах жахів Крейга Залера чи Роба Зомбі.

  • У Парижі на 97-му році життя помер французький актор вірменського походження Шарль Жерар. Сталося це 19 вересня, в одній з паризьких лікарень, де перебував останнім часом.
  • Американський композитор і автор пісень Лашон Деніелс загинув в автомобільній аварії в Південній Кароліні (США). На момент смерті музикантові був 41 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї