Лайм

Колін Фаррелл може повторити роль Денні Де Віто в новому "Бетмені"

Творці нової версії супергеройського бойовика залучають глядачів зірковим акторським складом

Компанія Warner Bros веде переговори з Коліном Фарреллом, якому запропонували зіграти Пінгвіна в новому фільмі "Бетмен" з Робертом Паттінсоном. В 1992 році цю роль виконав Денні Де Віто в фільмі Тіма Бертона "Бетмен повертається".

Видання Deadline повідомляє, що актор може повернутися в світ коміксів вперше після своєї ролі Міченого у фільмі "Шибайголова" 2003 року. Також в майбутньому фільмі Метта Рівза ("Кловерфілд") лиходіїв зіграють Пол Дано і Зої Кравіц: їм дісталися ролі Загадника і Жінки-кішки. Роль комісара Гордона виконає зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Джеффрі Райт.

Також стало відомо, що Енді Серкіс (Голлум з "Володаря кілець") веде переговори, щоб зіграти Альфреда Пенніворта, дворецького Брюса Уейна.

Режисер Метт Рівз повідомив, що новий "Бетмен" стане "захоплюючою та емоційною історією" в стилістиці жанру нео-нуар. Виробництво фільму має розпочатися в кінці 2019 року, а вихід його запланований на 2021 рік.

  • Мартін Скорсезе пояснив свою нелюбов до фільмів Marvel в розгромну есе. Він вважає супергеройську франшизу ворогом кінематографа і загрозою мистецтву.
  • Анджеліну Джолі евакуювали зі знімального майданчика Marvel через бомбу часів Другої світової війни. Небезпечна знахідка викликала паніку на знімальному майданчику "Вічних".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї