Лайм

Сліпий футболіст і 11-річний активіст: Marvel випустить серіал про справжніх дітей-героїв

Супергерої Marvel тьмяніють у порівнянні з цими дітьми!

Сліпий футболіст, 13-річна винахідниця креативних протезів і 11-річний активіст, що бореться проти жорстокого поводження з дітьми, стали учасниками проекту "Герой Marvel" - документального серіалу про особливих дітей, який виходить 12 листопада на стрімінговій платформі Disney+. Серіал розповість про юних героїв, які діляться своїми історіями через спеціальний комікс, що поміщає їх у всесвіт Marvel. Комікси будуть доступні в цифровому вигляді безкоштовно після виходу кожного епізоду шоу.

Одним з героїв став 15-річний Адоніс Ватт, чия мрія грати в американський футбол не зникла навіть після того, як у віці 5 років він втратив зір через рідкісну вроджену глаукому. Те, що могло стати загрозою його спортивним мріям, перетворилося на можливість: у вересні 2018 роки хлопчик допоміг своїй шкільній команді заробити два тачдауни.

"Круто, що Marvel вирішив вибрати справжніх дітей і зробити їх публічними фігурами", - говорить Адоніс.

У коміксі хлопчик фігурує як "Нестримний Адоніс", що володіє спортивною силою та супервідчуттями. Щоб герой зміг прочитати свою історію, Marvel вперше надрукували комікс шрифтом Брайля.

Ще одним героєм Marvel став 11-річний Елайджа Лі. Хлопчик став активістом, коли дізнався, що його однокласник зазнав жорстокого поводження. Елайджа організував марші в своєму рідному містечку Роанок-Рапідс, і в них брала участь навіть сенатор штату Північна Кароліна Еріка Сміт.

"Я дійсно хотів, щоб діти зрозуміли, що незалежно від того, звідки ви родом, ви все одно можете щось змінити, - говорить Елайджа. - Не потрібно мати суперсилу або чарівний молот, щоб бути супергероєм".

У коміксі Marvel Елайджа представлений як "Людина-факел", який допомагає людям мотивуючими словами і позитивним поглядом на життя.

Учасницею проекту також стала 13-річна Джордан Рівз. Дівчинка, яка народилася без лівої руки, зробила собі унікальний протез, що стріляє блискітками. З ним вона з'являлася в американських ток-шоу і стала справжньою знаменитістю. Також разом мамою Джордан заснувала некомерційну організацію на підтримку дітей, які втратили кінцівки.

"Через те, що я інша, я можу чогось навчити людей, - каже дівчинка, якій найбільше подобається зустрічатися з малюками і вчити їх підтримувати одне одного. - Все, що я намагаюся робити - поширювати радість і позитив. Це одна з найважливіших речей, яку може зробити кожен".

Художники Marvel, натхненні винахідливістю Джордан, перетворили її в господиню секретної лабораторії, що привело дівчинку в захват.

"Якби у мене була така лабораторія, я б зробила багато кумедних речей", - заявила вона.

  • Оскароносний режисер Мартін Скорсезе назвав фільми Marvel "загрозою мистецтву і ворогом кінематографа". Ось, що відповів на це глава студії Marvel Кевін Файгі.
  • У США оголосили переможців премії People's Choice Awards 2019. У інтернет-голосуванні мільярд чоловік вибрали кращі фільми і серіали 2019 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Marvel

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї