Лайм

У США померла 13-річна зірка Бродвею та актриса картини Вуді Аллена - лікарі назвали причину

Юну актрису доставили до клініки, але лікарі вже не змогли їй допомогти

На 14 році життя померла актриса Лорел Гріггс, зірка Бродвею і виконавиця ролі у фільмі Вуді Аллена "Світське життя" (2016). Як пише Page Six, юна знаменитість померла в результаті сильного нападу астми. Про смерть дівчинки 5 листопада стало відомо лише після похорону, який відбувся кількома днями пізніше.

Згідно з наведеною інформацією, смерть настала вже в клініці, в яку Гріггс доставили незабаром після початку нападу. На жаль, лікарі не змогли їй допомогти: "З важким серцем змушений повідомити дуже сумну новину. Моя прекрасна і талановита онука раптово померла після сильного нападу астми. Лікарі намагалися врятувати її, але вона пішла до ангелів", - процитував таблоїд дідуся актриси.

Кар'єру Лорел Гріггс почала ще у віці шести років. Тоді дівчинка дебютувала на Бродвеї, зігравши у виставі "Кішка на розпеченому даху" разом з актрисою Скарлетт Йоханссон. Пізніше однією з найуспішніших стала її роль Іванки у мюзиклі "Одного разу".

У 2016 році Гріггс зіграла в комедії "Кафе" зі Стівом Кареллом та Крістен Стюарт, а також з'явилася в картині Вуді Аллена "Світське життя".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї