Лайм

Глядачі вибрали кращі фільми і серіали 2019 року: переможці премії People's Choice Awards

Цього року в інтернет-голосуванні брали участь мільярд осіб

10 листопада в США відбулася церемонія нагородження "People's Choice Awards 2019" - премії, яка присуджується акторам, музикантам та іншим діячам поп-культури за підсумками глядацького голосування. У цьому році на підтримку своїх улюбленців виступили понад мільярд людей. Ось, які фільми і серіали 2019 року сподобалися їм найбільше.

Кращим фільмом 2019 року за версією PCA стали "Месники: Завершення". Супергеройський блокбастер обійшов "Історію іграшок 4", "Капітана Марвел", "Форсаж: Хоббс і Шоу", "Короля Лева", "Джона Уіка 3", "Людину-павука: Далеко від дому" і хоррор "Ми". Також "Месники" перемогли в номінації "Кращий екшн-фільм".

Кращою комедією 2019 року став фільм "Таємниче вбивство" з Дженніфер Еністон та Адамом Сендлером.

У категорії "Кращий драматичний фільм" в 2019 році перемогла підліткова мелодрама "Після". Їй вдалося обійти такі хіти, як "Одного разу в Голлівуді" та "Рокетмен".

Кращим сімейним фільмом 2019 року став "Аладдін" Гая Річі.

Кращим серіалом 2019 року глядачі визнали "Дивні дива". Також шоу перемогло в категорії "Кращий драматичний серіал 2019".

Серед комедійних серіалів в 2019 році переможцем стала "Теорія великого вибуху", а кращим фантастичним серіалом назвали "Сутінкових мисливців".

Найулюбленішими кіноакторами 2019 року за версією People's Choice Awards 2019 стали Роберт Дауні-молодший за роль у "Месниках: Фінал" і Зендая за "Людину-павука: Далеко від дому". У категорії серіалів ці звання дісталися Коулу Спроусу ("Рівердейл") і Міллі Боббі Браун ("Дивні дива").

Повний список переможців People's Choice Awards 2019 дивіться за посиланням.

  • Автори серіалу "Дивні дива" порадували шанувальників смішною добіркою невдалих дублів. Протягом трьох сезонів шоу нудьгувати не доводилося ні акторам, ні знімальній групі.
  • Квентін Тарантіно назвав свій улюблений фільм 2019 року. Не здивуємося, якщо ви про нього навіть не чули.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї