Лайм

Marvel зворушливо вшанували пам'ять Стена Лі в річницю його смерті: фото

Автора коміксів Marvel не стало 12 листопада 2018 року

Рік тому помер Стен Лі - сценарист, редактор і автор культових персонажів коміксів Marvel. Щоб вшанувати пам'ять Лі в річницю його смерті, Marvel Entertainment в Twitter опублікували зворушливий малюнок, на якому сивочолий і незмінно усміхнений чоловік зображений разом зі своїми героями.

Стен Лі придумав більш 150 супергероїв. Найвідоміші з них - Людина-павук, Залізна людина, Тор, Люди Ікс, Шибайголова, Фантастична четвірка, Людина-мураха, Чорна Пантера, Доктор Стрендж, Багряна Відьма. Лі також з'являвся в камео і ролях другого плану в безлічі адаптацій Marvel, в тому числі тих фільмах, які вийшли після його смерті: "Капітан Марвел" і "Месники: Фінал".

В даний час дочка Стена Лі подала позов проти колишнього менеджера покійного батька на суму в 25 мільйонів доларів. Daily Mail повідомляє, що жінка звинувачує екс-помічника в наклепі, оскільки в одному з подкастів той заявив, що вона жорстоко била літнього художника. Також вона стверджує, що сам Бредлі Херман підробляв його підписи і привласнював гроші, наживаючись на довірливості Стена Лі.

  • Marvel випустить серіал і комікси про справжніх дітей-героїв. У їх числі - незрячий футболіст, 13-річна авторка креативних протезів і 11-річний активіст, що бореться проти жорстокого поводження з дітьми.
  • Disney вибрали актора на роль принца в екранізації мультфільму "Русалонька". Гаррі Стайлз умовити не вийшло, і тепер Еріка зіграє молодий британський актор.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Marvel, Стен Лі

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї