Лайм

В HBO задумалися про продовження серіалу "Друзі", і плани каналу точно порадують фанів

Телеканал вже почав переговори з акторами та авторами оригінального шоу

Популярний серіал "Друзі" може отримати продовження на телеканалі НВО. Як пише Variety, говорити про точне возз'єднання приятелів на екрані шоу рано, але переговори з акторами оригінального складу і творцями проекту вже почалися.

За попередніми планами, HBO має намір запросити Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лізу Кудроу, Метта Леблана, Меттью Перрі та Девіда Швіммера. Примітно, що до цього актори і самі шоураннер "Друзів" категорично заперечували можливість будь-якого продовження серіалу.

На сьогоднішній день переговори ще далекі від завершення і не виключено, що вони можуть закінчитися провалом. Проте, надія на те, що шанувальники "Друзів" побачать продовження улюбленого серіалу, все ж є.

Нагадаємо, прем'єра серіалу "Друзі" відбулася у 1994 році. Шоу виходило в ефір аж до 2004 року. Цього року, 22 вересня, світ святкував 25-річчя ситкому, який раніше визнали одним з кращих за всю історію американського ТБ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї