Лайм

Сергій Бабкін з'явиться в новому українському фільмі, але в такому гримі його не впізнати: фото

Музикант змінився до невпізнання

Український музикант Сергій Бабкін отримав роль в кіно. Співак знявся в історичній драмі "Чорний ворон", де перевтілився в містичного відлюдника Варфоломія.

У фільмі він зображений як вічний гайдамака, веде аскетичний спосіб життя і живе в підвалах Мотронинського монастиря, який свого часу був укриттям повстанців. Він проводить тунелями холодноярців, рятуючи їхнє життя.

"Мені дуже приємно, що мене запросили приєднатися до команди повнометражного фільму "Чорний ворон", який відтворює одну з найдраматичніших сторінок новітньої історії України. Сподіваюся, глядачі отримають задоволення від нашої роботи, це буде головна нагорода", - поділився емоціями музикант.

У кадрі Бабкін змінився до невпізнання: у нього довге розпатлане волосся, недбала борода і величезний шрам на обличчі, що закриває око. Над створенням образа працювала ціла команда гримерів.

У широкий прокат картина "Чорний ворон" вийде 5 грудня 2019 року.

  • Раніше Сергій Бабкін знявся в українській комедії "11 дітей з Моршина", а також написав пісню, яка прозвучала в цій картині. У фільмі також знялися діти музиканта і дружина Сніжана.
  • Сергій Бабкін під час свого концерту в Києві підготував глядачам справжній сюрприз - дует зі своєю коханою дружиною. Для Сніжани це був дебют на музичній сцені.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї