Лайм

Прем'єру фільму з Семюелом Л. Джексоном скасували через секс-скандал

Майбутнє амбітного біографічного фільму Apple під питанням

21 листопада на фестивалі Американського інституту кіномистецтва в Лос-Анджелесі мала відбутися прем'єра біографічного фільму Apple "Банкір" з Семюелом Л. Джексоном і Ентоні Макі, проте компанія скасувала показ. Видання The Hollywood Reporter пише, що рішення пов'язане з секс-скандалом, фігурантом якої є син героя картини.

Фільм "Банкір" розповідає історію Бернарда Гаррета - темношкірого бізнесмена, який в 1960-х роках найняв білого чоловіка для управління своїми зростаючими фінансами. Співпродюсером картини став син Гаррета, Бернард Гаррет-молодший, однак зведені сестри звинуватили його в сексуальних домаганнях.

Синтія і Шейла Гарретт стверджують, що коли брат був молодим чоловіком і жив з ними в одному будинку, він жорстоко з ними поводився і сексуально домагався. Крім того сестри заявили, що історія в фільмі спотворена, щоб не згадувати про них і їхню матір: в "Банкірі" фігурує тільки перша дружина Бернарда Гаррета, хоча на час деяких подій у фільмі він уже з нею розлучився.

Ім'я Гаррета-молодшого зникло з рекламних матеріалів "Банкіра" на початку листопада, а тепер Apple скасувала його прем'єру. Коментувати звинувачення сестер Гаррет компанія відмовилася, але все ж озвучила офіційну позицію: "Раніше цього року ми придбали "Банкіра", так як були зворушені розважальною і освітньою історією фільму про соціальні зміни і фінансову грамотність. Минулого тижня були висловлені деякі побоювання, пов'язані з фільмом. Нам, разом із режисерами, потрібен деякий час, щоб розібратися в цих питаннях і визначити кращі наступні кроки".

Вихід "Банкіра" на стрімінговій платформі Apple TV + як і раніше запланований на грудень.

  • Семюел Л. Джексон розповів про смертельну хворобу, яка переслідує його сім'ю. Шестеро людей в сім'ї 70-річного актора зіткнулися з хворобою Альцгеймера.
  • У третьому сезоні серіалу "Американська історія злочинів: Імпічмент" про секс-скандал за участю Білла Клінтона і Моніки Левінські роль колишнього президента США зіграє номінант на "Оскар".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї