Лайм

Серіал "Вікінги" отримає продовження про події через 100 років після фінального сезону

Сценарист, продюсери і знімальна група залишаться на своїх місцях

4 грудня на Netflix виходить 6-й і фінальний сезон серіалу "Вікінги", але на цьому історія не закінчується: стрімінгова платформа замовила сиквел, дії якого будуть розгортатися через 100 років після завершення оригінального шоу. Видання Variety пише, що серіал буде називатися "Вікінги: Вальгалла".

Виконавчим продюсером "Вальгалли" виступить творець "Вікінгів" Майкл Херст, а сценаристом і шоураннером - Джеб Стюарт, який працював над оригінальним серіалом. Крім того, нове шоу також буде зніматися в Ірландії, і багато членів знімальної групи повернуться до своїх обов'язків.

"Я дуже радий оголосити про продовження нашої саги про вікінгів, - сказав Херст. - Я знаю, що мільйони прихильників по всьому світу будуть в захваті від того, що MGM і Netflix повірили в майбутнє нашого шоу. Джеб Стюарт, дійсно чудовий сценарист, привнесе нові сюжетні лінії і потужне інтуїтивне бачення в історії про деяких найвідоміших вікінгів".

Творці "Вальгалли" обіцяють фанатам усе, що полюбилося їм у франшизі: "складних персонажів, екшн і драматичну розповідь, що висвітлює тему влади, сім'ї та боргу".

  • Кінець 2019 року виявився багатим на анонси сиквелів. Так, ЗМІ заговорили про підготовку продовження фільму "Джокер" з Хоакіном Феніксом.
  • Актор "Гри престолів" розповів про альтернативну кінцівку фінального сезону. Рудий здичавілий зізнався, що знімати її було весело.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї