Лайм

Зірка "Месників" зізнався, що мріяв про роль Тора: запис його кастингу розсмішив глядачів

Локі в ролі Тора? Це варто побачити!

У 2011 році англійський актор Том Хіддлстон вперше зіграв Локі у фільмі Marvel "Тор". Роль харизматичного лиходія принесла йому світову популярність, але Хіддлстон зізнався, що на прослуховуванні розраховував зовсім на іншу роботу.

У студії "Нічного шоу з Джиммі Феллоном" актор пояснив, що спочатку пробувався на роль Тора, яка у підсумку дісталася австралійському красунчику Крісу Хемсворту.

"По суті, в той час вони шукали не дуже відомих акторів, щоб у глядачів не було з ними асоціації, - каже Хіддлстон. - Вони просто хотіли, щоб люди побачили нових персонажів, нових акторів. Якщо у тебе було світле волосся, а твій зріст був вище 1,80 м, ти міг піти на прослуховування. Я ніколи не пробувалася на Локі, пробувався тільки на Тора".

Після його зізнання на екрані в студії з'явилося коротке відео, яке раніше ніде не публікувалися. На ньому Хіддлстон у світлій перуці щосили зображає Тора. Аудиторія зустріла запис зі сміхом і оплесками, на що зніяковілий актор сказав: "Я думаю, що ми всі можемо погодитися з тим, що вони обрали правильного актора".

Наразі Том Хіддлстон задіяний в серіалі Marvel Studios. Його вихід на екрани запланований на 2021 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї