Лайм

У мережу злили сценарій нових "Зоряних війн": актор-винуватець зізнався, що забув його в готелі

За таку провину Disney Джона Бойєгу хвалити не стали

Джон Боєга, який зіграв Фінна в новій трилогії "Зоряних війн", зізнався, що сценарій майбутнього фільму "Скайуокер. Сходження" потрапив в мережу з його вини. Про це актор розповів в ефірі шоу "Доброго ранку, Америка".

"Це було страшно, мені дзвонили всі офіційні особи", - сказав Боєга.

Раніше цього трижня режисер Дж.Дж. Абрамс розповів, що один з акторів фантастичної саги неуважно залишив сценарій без нагляду. Прибиральник знайшов його і передав людині, яка вирішила підзаробити і виставила його на продаж на eBay.

"Я виїжджав з апартаментів і залишив сценарій під ліжком, - кається Боєга. - Думав, що залишу його під ліжком, а вранці прокинусь, заберу його і переїду. Але потім прийшли мої друзі, ми влаштували невелику вечірку. І сценарій просто залишився там. Потім прийшов цей прибиральник, знайшов сценарій і виставив його на eBay приблизно за 84 долари. Ця людина не знала його істинної цінності".

Абрамс сказав, що Disney вдалося запобігти катастрофі, коли кмітливий співробітник компанії знайшов сценарій на сайті онлайн-аукціону і купив його, перш ніж він дістався комусь іще. Боєга ж зізнався, що багато натерпівся через свою помилку.

"Навіть Міккі Маус кричав на мене: "Що ти наробив?!"- пожартував він.

  • Джордж Мартін розповів, як вмираючі черепахи надихнули його на "Гру престолів". Яскравий епізод з дитинства письменника пояснює всі неймовірні смерті в "Грі престолів".
  • Локі в ролі Тора? Це варто побачити! Зірка "Месників" зізнався, що мріяв про роль Тора, і запис його кастингу розсмішив глядачів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї