Лайм

Втомився мовчати про це: зірка "Аладдіна" поскаржився, що після виходу фільму у нього немає роботи

Виявилося, участь в популярному мюзиклі Disney не гарантує акторові затребуваності

Світові збори фільму "Аладдін" (2019) склали 1 млрд доларів, але цього виявилося недостатньо, щоб забезпечити стабільною роботою його зірок. Актор Мена Массуд, який зіграв у мюзиклі Гая Річі головну роль, зізнався виданню Daily Beast, що після виходу блокбастера його перестали запрошувати на прослуховування.

Мена Массуд обійшов 2000 акторів, щоб зіграти Аладдіна в екранізації класичного мультфільму 1992 року, але успіх був скороминущим.

"Я втомився мовчати про це, - каже 28-річний актор. - Я хочу, щоб люди знали, що це не завжди кульбаби і троянди, коли ви робите щось на зразок "Аладдіна". "Мабуть, він заробив мільйони. Мабуть, у нього тепер багато пропозицій". Ні, це нічого не означає. У мене не було жодного прослуховування з тих пір, як вийшов Аладдін".

Массуд зізнає, що його історія звучить дико для більшості людей.

"Окей, "Аладдін" зібрав мільярд доларів. Тепер я сиджу тут, і думаю: "Можна мені хоча б прийти на прослуховування?" Я не чекаю, що мені запропонують Бетмена. Але можете ви просто дати мені шанс? Не завжди все відбувається так, як ви очікуєте, - говорить він. - Я відчуваю, що мене довго будуть ігнорувати і недооцінювати, тому що я молодий актор. Я новачок в тому сенсі, що хоча займаюся цим протягом 10 років, для багатьох людей "Аладдін" - перше, що вони побачили зі мною. Тому думаю, мене ще довго будуть так сприймати. Доведеться над цим попрацювати".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї