Лайм

Том Холланд розповів, як його п'яна розмова з директором Disney допомогла врятувати "Людину-павука"

Схоже, емоції молодого актора пом'якшили рішення великих босів

23-річний актор Том Холланд на шоу Джиммі Кіммела розповів, як п'яна телефонна розмова з генеральним директором Disney Бобом Айгер допомогла зберегти франшизу "Людина-павук" в кінематографічному всесвіті Marvel.

За словами Кіммела, коли Боб Айгер останній раз відвідував його шоу, він визнав, що саме Холланд допоміг пом’якшити відносини між Sony Pictures і Marvel.

"Я б не сказав, що це повністю моя робота, - сказав Холланд, а потім жартома додав. - Я врятував Людину-павука!"

Нагадаємо, що в серпні Sony Pictures оголосили, що франшиза "Людина-павук" продовжиться без участі Marvel Studios, а будь-яке партнерство між двома компаніями щодо серії фільмів з Томом Холландом "на 100 відсотків мертве".

23-річний виконавець ролі Пітера Паркера не готовий був змиритися з таким рішенням. Актор сказав, що був "спустошений" через розлучення Sony-Disney. Він попросив адресу електронної пошти і номер телефону Айгера, пояснивши, що всього лише хоче подякувати йому "за прекрасні зміни в житті".

Айгер передзвонив Холланду, коли той був у барі. Молодий актор добряче випив, але проігнорувати дзвінок боса не зміг. На щастя, їхня розмова виявилася надзвичайно позитивною - як для актора, так і для майбутнього "Людини-павука".

"Я плакав. Я був дуже емоційний, тому що відчував, що все добігає кінця, - зізнався Том. - Я подякував Айгеру за можливість зіграти таку культову роль, і сказав, що існує світ, в якому ми можемо зробити цю роботу".

Таким чином, частково завдяки Холланду, голови ради директорів Disney і Sony у вересні вирішили продовжити історію Людини-павука в Marvel.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї