Лайм

У Голлівуді готують нову екранізацію Стівена Кінга про машину-вбивцю

Крім "Крістіни", у Кінга є й інші романи та оповідання про розумні машини

Роман Стівена Кінга "З Б'юїка 8" екранізують. Над фільмом працює студія Renegade Entertainment, співзасновником якої став актор Томас Джейн, що раніше зіграв у трьох фільмах за Кінгом - "Ловець снів" (2003), "Туман" (2007) і "1922" (2017).

Томас Джейн у фільмі "Туман" (2007)

Видання Deadline повідомляє, що роман 2002 року протягом багатьох років привертав увагу майстрів жаху. Його екранізацією хотів зайнятися покійний Джордж Ромеро, а останнім часом про це говорив режисер фільмів "Лялька", "Одержима" і "Залишитися в живих" Вільям Брент Белл.

Подібно до "Крістіни", роман "З Б’юїка 8" розповідає про розумну машину-вбивцю. Після того, як п'яний водій збиває поліцейського Кертіса Вілкокса, його син Нед починає власне розслідування. Він дізнається, що у поліції є таємниця - загадковий Buick Roadmaster, замкнений в гаражі більше 20 років. Незабаром виявляється, що машина є воротами в паралельний світ, і через неї в містечку Статлер, штат Пенсільванія, відбуваються дивні і надприродні події.

"Це захоплюючий і глибоко особистий проект для нас, - розповів Томас Джейн. - Ми досліджуємо унікально структуровану загадку, що охоплює епоху 70-х, 80-х, 90-х років і період після 11 вересня. У центрі сюжету - син, який шукає правду після смерті батька. Ми пишаємося тим, що Стівен Кінг підтримує наше бачення його блискучого, провокаційного роману".

Хто виступить режисером стрічки і чи зіграють в ній знамениті актори, поки невідомо.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї