Лайм

Ксенія Мішина розкрила секрети зйомок постільних сцен в кіно

І показала фото зі зйомок нового проекту

Акторка Ксенія Мішина, зірка популярного українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ, розповіла про своє ставлення до постільних сцен в кіно, а також розкрила кілька секретів пікантних зйомок.

Про це вона розповіла на особистій сторінці в Instagram, додавши до посту кілька знімків зі зйомок нового проекту. За словами Ксенії, раніше сцени інтиму викликали у неї купу емоцій, але зараз акторка вже не боїться демонструвати любов на камеру.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"За останній рік в моїй профбіографіі кожен проект включав себе такі моменти, причому часто вони знімалися в одній і тій же квартирі, з подібними обставинами. Змінювалися лише партнери, моє ім'я і слава Богу постільна білизна", - поділилася акторка.

Мішина додала, що часто зйомки інтимних сцен супроводжуються сміхом і жартами, а самі актори в цей момент знаходяться в одязі.

"Легкість сцени на фото полягала в тому, що з моїм партнером ми вже не в перший раз грали разом, тому всі незручності супроводжувалися диким сміхом і фразами: ну, Саня, вже ж не в перший раз. І найцікавіше - під ковдрою артисти зазвичай повністю одягнені", - зізналася Ксенія.

  • Раніше Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.
  • Читайте також на The Lime, як Ксенія Мішина зруйнувала чужу сім'ю. Акторка зізналася, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї