Лайм

Зірка серіалу "Мисливець за розумом" зіграє в новій "Матриці"

У мережі жартують, що у агента Холдена Форда є всі шанси перетворитися на агента Сміта

Джонатан Грофф, який зіграв агента Холдена Форда в серіалі "Мисливець за розумом", приєднався до акторського складу фільму "Матриця 4", пише видання Collider .

Роль Гроффа тримають в таємниці, хоча шанувальники актора жартують, що після серіалу Девіда Фінчера він ідеально впишеться в образ агента в костюмі.

Раніше було заявлено, що Кіану Рівз, Керрі-Енн Мосс і Джада Пінкетт Сміт погодилися повернутися до своїх ролей Нео, Трініті та Ніобе. Лиходій "Аквамена" Ях'я Абдул-Матін II також приєднається до франшизи в провідній ролі, але повідомлення про те, що він зіграє молодого Морфеуса, залишаються непідтвердженими.

Також участь в проекті підтвердив Ніл Патрік Харріс, актор серіалу "Як я зустрів вашу маму". Говорять, що він зіграє антагоніста.

Режисером продовження "Матриці" стала Лана Вачовскі, а сценарій їй допоможуть написати Олександр Хемон і Девід Мітчелл. Виробництво фільму планують запустити на початку 2020 року.

  • Disney попередили, що нові "Зоряні війни" можуть викликати напад у глядачів з епілепсією. Фільм містить кілька сцен з миготливими вогнями, які можуть нашкодити світлочутливим людям.
  • Критики з Лос-Анджелесу назвали кращий фільм року, і це далеко не "Ірландець". Найбільше нагород зібрав південнокорейський трилер, а опус Мартіна Скорсезе осів на другому місці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Матрица 4

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї