Лайм

Виконавець ролі Джеймса Бонда і відома співачка зіграють в екранізації казки "Попелюшка"

Казка про сироту, яка стараннями хресної феї виходить заміж за принца, заграє новими фарбами

66-річний Пірс Броснан зіграє короля в новій екранізації казки "Попелюшка" від Sony Pictures, пише Page Six. Головна роль у фільмі дісталася 22-річній співачці Камілі Кабельо, номінованій на "Греммі 2020" за пісню "SEÑORITA". "Попелюшка" стане її акторським дебютом.

Також свою участь у проекті підтвердили актор і співак Біллі Портер, Ідіна Мензел, яка озвучувала Ельзу в мультфільмі "Холодне серце", і 25-річний актор Ніколас Голіцин. "Попелюшка" вийде в кінотеатрах 5 лютого 2021 року.

Нова "Попелюшка" є музичною комедією, яка переосмислює популярну західноєвропейську казку. У фільмі героїнею стане амбіційна молода жінка, яка мріє про більше, ніж їй дозволяє оточення.

У Голлівуді "Попелюшку" екранізують не вперше. Після класичного мультфільму Disney 1950 року казка отримала два кіноримейка. У 1997 році в ньому зіграли Бренді Норвуд і Вітні Г'юстон, а в 2015 - Лілі Джеймс, Річард Медден і Кейт Бланшетт.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї