Лайм

У серіалі "Володар перснів" з'явиться персонаж, знайомий по книгам і фільмам Пітера Джексона

Творці серіалу Amazon обрали актрису на роль Галадріель

Зірка серіалу "Темні матерії" Морфідд Кларк отримала головну роль в серіалі Amazon "Володар перснів". Видання Variety повідомляє, що актриса зіграє молоду Галадріель - володарку ельфів, яку в трилогії Пітера Джексона зіграла Кейт Бланшетт.

Галадріель стала першою з головних персонажів, знайомих шанувальникам "Володаря кілець" по книгам і фільмам. Серед інших заявлених героїв - Белдор і Тайра у виконанні Уілла Поулера і Маркелли Кавени, і лиходій Орен, якого зіграє Джозеф Моул, відомий за роллю брата Неда Старка з серіалу "Гра престолів".

Сюжет серіалу "Володар перснів" розповість про часи, що передують "Братству персня" Джона Толкіна. Офіційний акаунт шоу в Twitter публікує інтригуючі приманки для фанатів. В одному з них зображення карти було доповнено коментарем: "Ласкаво просимо в Другу Епоху". У міфології Толкіна Друга Епоха була часом, коли були створені Магічні Кільця, включаючи Кільце Всевладдя.

  • Голлівуд продовжує екранізувати хіти Стівена Кінга. Культовий фільм за романом 72-річного письменника перезнімуть 36 років по тому.
  • 1,8 млн осіб підписали петицію з вимогою видалити з Netflix комедію про Ісуса. Справа в тому, що в ній він зображений геєм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї