Лайм

Трагедія на знімальному майданчику "Ходячих мерців": сім'я загиблого каскадера отримає $ 8,6 млн

Продюсерську компанію шоу звинувачували в недбалості, що спричинила смерть члена знімальної групи

Суд зобов'язав розважальну компанію AMC Networks виплатити $ 8,6 млн родині Джона Бернекера, каскадера серіалу "Ходячі мерці", який трагічно загинув на зйомках. Було встановлено, що продюсерська компанія шоу і члені знімальної групи, що спостерігали за трюком, частково відповідальні за інцидент.

За інформацією People, Бернекер помер в липні 2017 року після падіння під час зйомок 8 сезону "Ходячих мерців". Передбачалося, що досвідчений 33-річний каскадер впаде з балкона на рятувальне полотно, але чоловік випадково зачепився за поручні і впав на цемент з висоти 6 метрів.

"Трагічна смерть Джона сталася в результаті серії невдач, пов'язаних з безпекою [на зйомках]. Їй можна було запобігти. Вивчення цих невдач матиме велике значення для того, щоб подібні трагедії не відбувалися з іншим каскадерами та їхніми родинами", - сказав адвокат, що представляє рідних Бернекера.

Компанія AMC Networks продовжує наполягати, що знімальні майданчики "Ходячих мерців" безпечні і відповідають усім стандартам галузі, що підтверджує благополучне виробництво більше 150 епізодів шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: серіали

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї