Лайм

Вони мають рацію: режисер нових "Зоряних війн" відповів на критику фанатів

Дж. Дж. Абрамс навіть не сподівався, що його новий фільм догодить кожному

Фільм "Зоряні війни: Скайуокер. Сходження" збирає змішані відгуки. Багато глядачів і критики називають його найслабшою частиною трилогії, і режисер Дж. Дж. Абрамс після показу в Академії кінематографічних мистецтв і наук визнав правоту незадоволених.

"Я б сказав, що вони мають рацію, - цитує Абрамса видання Deadline. - Але люди, яким фільм сподобався найбільше, теж мають рацію".

Режисер і продюсер трилогії, перша частина якої вийшла в 2015 році, зауважив, що неможливо догодити всім.

"Ми знали, що будь-яке прийняте нами рішення - дизайнерське рішення, музичне рішення, оповідальне рішення - буде радувати одних і доводити до сказу інших, - сказав Абрамс. - І всі вони мають рацію".

Він також спростував чутки про те, що між ним і режисером "Останніх джедаїв" Райаном Джонсоном виникли розбіжності.

"Було б набагато цікавіше, якби конфлікт був, - сказав Абрамс. - Правда в тому, що коли я запустив "Пробудження сили", я був виключно вдячний, що режисер і сценарист, яким я захоплююся, зробить наступну частину. Було просто весело спостерігати за тим, що відбувається і реагувати на це".

Фільм "Зоряні війни: Сайуокер. Сходження" в перші вихідні зібрав у світовому прокаті всього $ 373,5 млн. Попередні два фільми саги впоралися краще: "Пробудження сили" за той же час заробило $ 529 млн, а "Останні джедаї" - $ 450 млн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї